Kragujevački "Skadar na Bojani" - iKragujevac


Sreski špijun

Čelnici gradske vlasti Kragujevca i dalje ignorišu već nepodnošljive probleme meštana sela Novi Milanovac, Resnik i Cvetojevac, kao i naselja Petrovac, usled haotičnog stanja ulice Dušana Đorđevića

I ako je pre par meseci prilikom protesta meštana navedenih naselja, predstavnik direkcije za izgradnju grada Veljko Merdžan, najavio rešavanje ovog gorućeg problema, nije se maklo sa mrtve tačke. Nakon protesta, na teren su poslate mašine koje su samo napravile još gori haos. Jedino što je urađeno je nekih 50-ak metara ivičnjaka.

.Aktuelni sazivi saveta MZ iz navedenih mesta bliski aktuelnoj vlasti, kao ni odbornici sa ovih područja ni prstom ne miču, ne bi li se makar ublažio ako već ne može da se reši ovaj gorući problem, koji traje već tri godine . Kolika je bahatost pojedinaca, vidi se i na fotografijama ispred magacina STR "Andreja" u naselju Petrovac, čiji kamioni već mesecima stoje parkirani, i koji otežavaju i onako vrlo teško odvijanje saobraćaja i predstavljaju ogromnu opasnost po učesnike. Najzanmljivije je to, što skoro svakoga dana u više navrata tuda prolaze pripadnici komunalne policije, koji su i više nego slepi za ovaj problem. A to je već jasan signal, da gradsku vlast i njene strukture više ni malo ne interesuju građani ovih mesta.


{jathumbnail off}

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu