Nakon CELODNEVNE POTERE UHAPŠEN Vladimir koji je PUCAO ženi u glavu: Sumnjao da ga Milena vara, htela da vodi porodicu u Nemačku, a onda se desio KRVAVI PIR - iKragujevac


Vesti
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, efikasnom akcijom, uhapsili su juče oko 18 sati Vladimira M. (40) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. On se sumnjiči da je pre dve noći, u porodičnoj kući u Kragujevcu, vatrenim oružjem pucao u predelu glave, tridesetpetogodišnjoj supruzi Mileni M. (35), nanevši joj teške telesne povrede opasne po život.

On se inače krio u svom automobilu u Zelengorskoj ulici u kragujevačkom naselju Pivara u blizini svoje kuće Ulici Ivana Milutinovića. Takođe, policija je kod osumnjičenog pronašla pištolj, za koji se sumnja da je koristio prilikom izvršenja krivičnog dela, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Povodom ove porodične tragedije oglasio se i kragujevački Univerzitetski klinički centar saopštenjem da je u njihovu zdravstvenu ustanovu transportovana žena M.M. sa teškom telesnom povredom, opasnom po život, nanesenom vatrenim oružjem u lice.

„U toku jučerašnjeg dana, obavljena je hitna hirurška intervencija, u kojoj je učestvovao tim hirurga UKC Kragujevac. Pacijentkinja je na lečenju u Jedinici intenzivnog lečenja Službe za anesteziju i reanimatologiju u teškom opštem zdravstvenom stanju, životno ugrožena”, stoji u informaciji UKC Kragujevac prosleđenoj novinarima.

Doktorka Milena M. (35) iz Kragujevca upucana je u glavu na spavanju, a sumnja se da iza napada stoji njen suprug Vladimir M. (40), koji je posle krvoprolića pobegao od kuće! Nesrećnoj ženi se lekari bore za život, a za to vreme Vladimir se skrivao u automobilu i pretio samoubistvom pred policijom!

Podsećamo, stravičan napad dogodio se juče u porodičnoj kući supružnika u Ulici Ivana Milutinovića u kragujevačkom naselju Pivara. Nesrećna Milena radi kao doktorka u Nemačkoj, a ovih dana došla je u Srbiju kod supruga i dece na odmor.

- Sanitet je prevezao nesrećnu ženu u bolnicu, gde je hitno operisana. Hitac ju je pogodio direktno između potiljka i vrata. Vladimir je navodno upucao ženu dok je spavala. Reč je o povredama opasnim po život i u kritičnom je stanju - navodi izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, policija je posle više sati potrage locirala Vladimira koji se skrivao na teritoriji grada. Na kraju se predao policiji.

- Vladimir je posle ispaljenog metka istrčao iz kuće i pobegao peške, a njegov automobil ostao je u dvorištu. Brojne ulice u Kragujevcu bile su blokirane. On se posle nekog vremena vratio u kuću i njegov otac je pokušao da mu oduzme pištolj. Međutim, Vladimir je opet pobegao, ali je ubrzo lociran u autmobilu sto metara dalje od kuće. Policija ga opkolila, ali je on odbijao da se preda, preteći da će da se ubije. Nije poznato koji je motiv napada na nesrećnu doktorku, s obzirom na to da u toj porodici do sada nije bilo prijava za porodično nasilje. Ipak, postoje indicije da je reč o ljubomori - tvrdi naš sagovornik.

Poznanici supružnika tvrde da su šokirani jer je reč o dobroj porodici.

- Imaju dvoje predivne dece. Milena je nekoliko godina već u Drezdenu, a kad god može da uzme odmor, dođe kući kod dece i muža. Mučili su se da dobiju papire da bi se spojila porodica. Suprug je čak dao otkaz da bude uz decu, a radio je kao trgovac. Pomagali su mu roditelji, koji žive sa njima. Predivni su ljudi. Vladimir nikada nije bio konfliktan, čak je uvek bio izuzetno miran i veoma je inteligentan - navodi jedan od komšija.

 

Izvor: Alo/Danas

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu