LAJFLAJN KANADA I PRINCEZA KATARINA POMAŽU GERONTOLOŠKOM CENTRU BEOGRAD - iKragujevac


Vesti

Beograd, 28. mart 2022. – Humanitarna organizacija Lajflajn Kanada, čiji je pokrovitelj Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina, uspešno je još jednom organizovala i sprovela svoje tradicionalno prikupljanje sredstava za pomoć nekoliko institucija u Srbiji. Kao rezultat te aktivnosti, Princezina Fondacija dostavila je danas neophodnu pomoć Gerontološkom centru Beograd.

Zahvaljujući velikodušnosti donatora velikog srca i naporima Lajflajna Kanada, prikupljeno je više od 1.540.000 dinara. Sredstva su iskorišćena za nabavku neophodnih uređaja i opreme za Centar, kao i za potrebe drugih ustanova u Srbiji, kojima će pomoć biti isporučena narednih dana.

Gerontološki centar u Beogradu je dobio 25 toaletnih kolica, 20 pulsnih oksimetara, posteljinu i ćebad, što će značajno pomoći korisnicima i pružiti podršku u radu osoblju ove ustanove.

Nj.K.V. Princeza Katarina je posebno zahvalna kompaniji Nuvoks Komjunikejšns (NuVoxx Communications), svim donatorima Humanitarne organizacije Lajflajn Kanada i srpskoj dijaspori na nesebičnoj pomoći i što ne zaboravljaju naš narod i našu zemlju. „Veoma sam srećna što je ova akcija koju tradicionalno organizuje Lajflajn Kanada i ove godine uspešno završena. Veliko hvala svim velikodušnim donatorima koji su prepoznali potrebe ustanova u Srbiji i na taj način omogućili bolji život ljudima koji u njima žive i koriste njihove usluge.Vaša nesebična podrška omogućila je da se mnogi životi u Srbiji i Republici Srpskoj promene na bolje, doneli ste im radost i osmehe na lica, kao i osećanje da nisu zaboravljeni. Narod Srbije je uvek srećan što ima prave i iskrene prijatelje koji, iako žive daleko od Srbije, ne zaboravljaju one kojima je potrebna pomoć u našoj zemlji“, rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

Direktor Ustanove Gerontološki centar Beograd, Spec. dr med. Srđan Dimitrijević, ovom priliko je izjavio: „Želim da se u ime svih korisnika, zaposlenih, i u svoje lično ime, zahvalim Nj.K.V. Princezi Katarini, Lajflajnu Kanada i Princezinoj Fondaciji u Beogradu, što su još jednom velikodušno pomogli rad naše ustanove, i značajno doprineti dobrobiti korisnika naših ustanova. Jako nam znači što znamo da uvek možemo računati na vašu pomoć, siguran sam da će se naša uspešna saradnja nastaviti i u budućem periodu.“

Mario Badjuk

Foto:Beli dvor

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu