UHAPŠEN MUŠKARAC U KRAGUJEVCU: Svesno, namerno ubijao, mučio i zlostavljao pse u azilu za obuku (VIDEO) - iKragujevac


Vesti

Muškarac D.G. (49) osumnjičen je da je svesno i namerno ubijao, mučio, zanemarivao i zlostavljao pse koji su mu bili povereni na staranje u svom azilu za obuku pasa u selu Čumić. Uhapšen je u Kragujevcu a snimak nedužnih životinja pokazuje zverstvo kroz koje su nedužne životinje prolazile.

 Kako se na njemu vidi, neki psi na sebi imaju užasne, krvave rane. Među njima se nalaze i oni koji su izgladneli.

Takođe, postoje i oni koji su ostali bez dlaka.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštio je da nikakvo nasilje ne može da bude nekažnjeno, ni prema ljudima, ni prema životinjama i svaki nasilnik će biti kažnjen i sklonjen sa ulica.

- Ni jedna životinja ne zaslužuje da se ljudi prema njoj tako ponašaju. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uvek će učiniti sve da ovakve neljude sklone sa ulica i da zaštite svaki život u našoj zemlji - poručio je ministar Vulin.

Ministar je zamolio građane, da kada imaju saznanja o ovakvim dešavanjima to odmah prijave policiji, a ne da kače na društvene mreže i bore se za lajkove, kako oni koji su ovako nešto činili, kada shvate da su otkriveni, ne bi sakrili tragove.

- Verujte svojoj policiji, mi smo jedino što stoji između nasilja, ludila i normalnog života - naglasio je ministar Vulin.

Osumnjičenom je sumnje da je počinio krivično delo ubijanje i mučenje životinja određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.PSI 1.jpg

PSI 2.jpg

PSI 3.jpg

PSI 4.jpg

PSI 5.jpg

PSI 6.jpg

PSI 7.jpg

PSI 8.jpg

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu