LAŽNI POLICAJAC PEDOFIL IZ KRAGUJEVCA NAPADA DEVOJČICE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: "Pošalji mi video da se vidi kako je trljaš" - iKragujevac


Vesti

N.S. sa prebivalištem u Kragujevcu, lažno se predstavljajući kao policajac, slao je gnusne poruke maloletnoj 13-godišnjoj diverziji iza koje stoje lovci na pedofile iz organizacije „Stoppedofiliji SP“. Ovaj sredovečni muškarac tražio je od maloletnice njene gole fotografije i video snimke, a identifikovan je kada joj je poslao svoju fotografiju

Od uobičajenog upoznavanja predatora i maloletnice i razmenivanja nekoliko poruka, lažni pripadnik tzv. kosovske policijske službe delovao je naizgled bezazleno.

- Koliko imaš godina? - upitao je maloletnicu -13 i po - odgovorila je ona. -Voliš mlađe curice? - upitala je devojčica policajca predatora, na šta je on odgovorio -Da. Ali tebe iskreno čekao bih i da oženim. - Od koliko godina mlade? Mlađe od mene? - insistirala je devojčica. - Ne - rekao je ovaj predator.

Nakon pitanja maloletne diverzije devojčice, policajac je prešao na sve vulgarniji rečnik i tražio od nje da se skine gola, nakon čega je usledila prepiska u kojoj predator pokazuje svoje pravo lice.

- Slikaj se. Kad ćemo se gledati? Pošalji neku izazovnu sliku - tražio je predator. - Moram oprati sudove. Šta je izazovna slika? - pitala je devojčica. - Golu za moje oči, pa ću i ja tebi - rekao je ovaj lažni policajac.

Posle nekoliko razmenjenih poruka, devojčica ga je upitala - Ti si policajac? - Pa šta - odgovorio je on - Pošalji mi pi*kicu, ali lepo da se vidi i s*se sa facom cele slike. Je l’ može snimak? - upitao je. -Koliko da traje i šta da se vidi? - upitala je diverzija devojčice. - Kako trljaš, kako dr*aš, neka traje malo duže, oko 5 minuta - zahtevao je predator.

Prema uobičajenoj šemi razgovora, diverzija devojčice zatražila je od policajca da joj pošalje jednu sliku sa poljupcem, što je ovaj i učinio, nakon čega su ga identifikovali lovci na pedofile iz organizacije „Stoppedofiliji SP“.

Na Fesjbuk profilu policajca tzv. kosovske policije N. S. vidljive su fotografije na kojima ponosno pozira sa policijskom značkom, hvaleći se širem auditorijumu poslom koji obavlja.

- Dotična osoba je u razgovoru sa diverzijom potvrdila da je policajac. Uvidom u fotografije sa njegovog Fejsbuk profila stiče se utisak da je u pitanju pripadnik tzv. kosovske policijske službe. Međutim, proverom smo utvrdili da je značka lažna i da se lažno predstavlja, što smo otkrili nakon ostvarenog kontakta sa tzv. kosovskom policijskom službom. Takođe, javio nam se i određeni broj ženskih osoba koje su imale problema sa njim, u realnom i virtuelnom svetu - rekli su iz organizacije „Stoppedofiliji SP“.

Prepiska sa maloletnom diverzijom devojčice biće predata nadležnim organima.

ns 1.png

 

ns 2.png

 

ns 3.png

 

ns 4.png

 

ns 5.png

 

ns 6.png

 

ns 7.png

 

ns 8.png

 

ns 9.png

 

ns 10.png

ns 11.jpg

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu