UHAPŠEN INSPEKTOR: Na proslavi od kolega iz Kragujevca ukrao 90.000 dinara - iKragujevac


Vesti

M.I. zaposlen u Policijskoj upravi u Nišu uhapšen je u ponedeljak u Kragujevcu zbog sumnje da je pokrao kragujevačke kolege.

Kako saznajemo, M.I. je bio deo delegacije niških policajaca koji su 8. decembra boravili u Kragujevcu na poziv tamošnje policijske uprave radi proslave novogodišnjih praznika.

- Gosti i domaćini su bili u jednom restoranu, skupljali su novac za plaćanje troškova kada su ustanovili da je nestala torbica sa novcem u kojoj je bilo oko 90.000 dinara. Posumnjalo se da je novac uzeo neko od gostiju, pa je sutradan Služba unutrašnje kontrole obavila pretres i kod niškog inspektora pronašla torbicu sa novcem - kažu naši sagovornici iz istrage.

Inspektor je uhapšen a prema nezvaničnim saznanjima, određen mu je i pritvor zbog sumnje da je izvršio krađu. Istovremeno, sproveden je i disciplinski postupak i on je suspendovan.

M.I. je dugogodišnji policijski inspektor, jedno vreme je radio i na krvnim deliktima. Ono što je začudilo sve koji ga poznaju što je M.I. izuzetno dobro situiran jer osim policijske plate ima u svom vlasništvu i ugostiteljski objekat

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu