KRAGUJEVČANKA DANICA MU JE BILA NAJVEĆA LJUBAV: Gruova supruga je od PRIJATELJICE saznala da joj je muž poginuo, a kad saznate kako je govorio o njoj krenuće vam SUZE NA OČI - iKragujevac


Vesti

Dalibor Andnov Gru (1973) poginuo je juče oko 15.20 kod Nautičkog kluba "Zemun" nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

Gru je iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece, a ona mu je bila velika podrška u životu, kao i karijeri.

Danica Prvulović rodom je iz Kragujevca manekenstvom je prestala da se bavi vrlo rano, još u svojoj 25. godini, kada se posvetila porodici. Danica i Gru u braku su od 2007. godine. Iste godine dobili su sina Vuka, a kasnije i Relju.

"Onog trenutka kada sam se zasitila modne scene, povukla sam se iz posla i posvetila porodici", rekla je bivša menekenka jednom prilikom.

Komšije su na svakih 6 meseci govorile da će se njih dvoje razvesti, ali se to nikad nije desilo.

- Naša veza traje jako, jako dugo. Nadam se da će trajati za sva vremena! - rekao je Gru jednom prilikom, pa izneo više detalja o odnosu sa ženom.gru 1.jpg- Nema tu nekog posebnog recepta. Mi smo se jednostavno uklopili. Takvi smo ljudi. Današnjim vezama fali poštovanje, fali kompromis, jer bez tih stvari ne uspevaju ni ljubavne ni poslovne priče - kazao je bio tada reper.

Gru je bio izričit kome je posvetio ljubavne pesme koje potpisuje.

- Njene su sve sa ljubavnom tematikom. Ona je imala uticaj na sve moje pesme, koje su nastale posle devedeset devete godine. Zajednički život inače utiče na sve druge stvari, na sva razmišljanja. Klasičan primer je moja pesma "Tamo gde si ti". Prepoznaju ljudi da l' je nešto izašlo iz srca ili nije - kazao je on.

Danica, je na užasan način saznala je da joj je suprug poginuo.

Danicu je, kako piše "Telegraf", navodno pozvala prijateljica koja ju je upitala: "Šta pričaju ovi novinari da je Dalibor poginuo?".

S druge strane, njihovi sinovi Vuk i Relja u momentu nesreće bili su u školi, a njima je tragičnu vest saopštio dečji, školski psiholog, piše "Telegraf"GRU 3.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu