Podržite Larinu trku u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Prihod od trke u Kragujevcu biće upotrebljen za nabavku svetlosnog mikroskopa za ranu dijagnostiku malignih oboljenja kod dece, za Odeljenje kliničke patologije Instituta ''Dr Vukan Čupić.

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR), uz podršku sportskog društva ”Jasenica” i pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, 13. aprila, organizuje takmičenje u orijentiringu pod nazivom ”Larina trka”, u znak sećanja na Laru Radovanović, malu orijentirku koja je sa šest godina izgubila bitku sa rakom.

Trka je takmičarskog karaktera i u njoj, pored redovnih takmičarskih kategorija, uzrasta od 12 do 65 godina, i dve kategorije elitnih takmičara, učestvuju i deca predškolskog i školskog uzrasta, dok se u kategoriji ”Sport za sve” mogu prijaviti svi koji žele da oprobaju sposobnosti svog duha i tela uz kartu i kompas.

Kotizacija za ovu kategoriju iznosi 150 dinara i sav prihod od kotizacija biće upotrebljen za nabavku svetlosnog mikroskopa za ranu dijagnostiku malignih oboljenja kod dece, za Odeljenje kliničke patologije Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta ”Dr Vukan Čupić”.

Trka će biti održana u Velikom parku i Šumaricama, kod muzeja ”21. oktobar” u Kragujevcu.Možete se prijaviti onlajn (putem i-mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na linku http://oris.orijentiring.rs/takmicenja.php), ili pozivom na broj 060/31 63 933.

Očekujemo Vas u što većem broju.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu