Šansa za zapošljavanje mladih u okviru projekta „Career days“ - iKragujevac


Vesti

Događaj je nazvan „Career insight“ i predstavlja završni deo većeg projekta „Career days“ koji se ove godine prvi put održava u Kragujevcu, u organizaciji AISEC-a tokom marta i aprila.

 

U hotelu „Kragujevac“ sutra, 10. aprila, održava se događaj namenjen upoznavanju studenata i diplomaca s budućim potencijalnim poslodavcima i njihovim ponudama.

Sutrašnji skup u hotelu „Kragujevac“ od 12 do 16 časova biće prilika da kompanije predstave sebe, svoje vrednosti i pozicije, a za kandidate šansa da se prijave, ako ne za neko od radnih mesta, onda bar u bazu podataka, koja će poslodavcima biti dostupna i kasnije, nakon završetka projekta.

Ponesite svoj CV i dajte šansu zaposlenju.

Svi zainteresovani studenti i mladi ljudi moći će na ovom događaju da se informišu o mogućnostima koje im se nude u korporativnom svetu, da se informišu o konkretnim pozicijama koje se nude u kompanijama koje su učesnice projekta „Career Days 2013“ kao i o znanjima, veštinama i kvalitetima koji su potrebni za te pozicije. Kompanije učesnice na projektu su neke od vodećih domaćih i internacionalnih kompanija, a uključile su se u rad ovog projekta s ciljem da zajedno sa studentima utiču na rešavanje problema nezaposlenosti u našoj zemlji. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu