Sutra bez električne energije nekoliko naselja - iKragujevac


Vesti

Zbog radova na delu 10 kV dalekovoda pravac pravac Jovanovac (seča rastinja na niskom naponu) sutra u vremenu od 08.00 do 09.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Jovanovac.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija niskonaponske mreže) istoga dana u vremenu od 09.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Šljivovac – Gornji kraj.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (popravka kablovske glave) sutra u vremenu od 09.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Teferič – Savino brdo.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija niskonaponske mreže) sutra u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Korman.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija niskonaponske mreže) sutra u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Dobre vode (ul. Visokog Stevana, Kopitareva br.19).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu