Donja Sabanta pobednik Šumadijskih zimskih igara - iKragujevac


Vesti

Posle skoro tri meseca nadmetanja u znanju, pesmi, igri i drugih veština, odlukom stručnog žirija, ovogodišnji pobednik Šumadijskih zimskih igara je ekipa sela Donja Sabanta.

U finalnom takmičenju koje je prvi put organizovano u hali “Goca Bogojević“ u Velikom parku, snage su pored Donje Sabante odmerile ekipe Dobrače, Resnika i Županjevca. Uz veliku podršku navijača Donja Sabanta je osvojila ovogodišnje Šumadijske zimske igre, na drugom mestu se našla ekipa Dobrače. Treće mesto pripalo je Resniku, dok je prošlogodišnji pobednik Županjevac takmičenje završio na četrvrtom mestu.
Organizatori manifestacije agencija “VA“, “Kragujevac koncert“ u petom ciklusu okupili su 13 sela. Generalni pokrovitelj Šumadijskih zimskih igara je grad Kragujevac a medijski pokrovitelj Radio televizija Kragujevac.
Odeljenje za poljoprivredu grada Kragujevca, brojni sponzori kao i opština Rekovac su za sve učesnike obezbedili vredne robne nagrade a pobednici iz Donje Sabante osvojili su vikend na Kopaoniku.
U prisustvu brojnih predstavnika lokalne samouprave, nagrade je takmičarima uručio zamenik gradonačelnika Nebojša Zdravković.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu