Kum fabrike dobio „Fijat 500L“ - iKragujevac


Vesti

Vanja Udovičić, srpski vaterpolo reprezentativac i kapiten VK Radnički, uručio je ključeve automobila „Fijat 500L” Dejanu Iliću, pobedniku konkursa „Postani kum fabrike, predloži njeno ime”.

Konkurs je organizovan za novi naziv fabrike, a Dejan Ilić je na ovaj način postao „kum”, jer je prvi predložio ime „Naša fabrika“ koje se najviše dopalo zaposlenima u kompaniji.

„Organizovali smo ovaj konkurs kako bismo promovisali naše najbolje proizvode, a zaposleni u kompaniji su shvatili koliko je to važno i bili više nego aktivni u glasanju. Predlog je dobio najviše glasova upravo jer je posvećen našim radnicima čiji je rad ključan za zajednički uspeh. Nadamo se da će Dejan uživati u svojoj nagradi i uvek imati na umu da se kreativnost ceni, a da je brzina reagovanja u nagradnim igrama nekad od najveće važnosti”, istaknuto je u kompaniji.

Kompanija Fijat automobili Srbija objavila je konkurs za novo ime fabrike početkom oktobra prošle godine, a pravo učešća imali su svi korisnici društvene mreže Fejsbuk stariji od 16 godina, sa boravištem u Srbiji. Za učešće u konkursu bilo je potrebno da fan kreira minimum jedan, a najviše tri predloga imena fabrike i kroz aplikaciju ih postavi na fan stranu facebook.com/fiat.srbija. Svoje predloge za ime fabrike zainteresovani su mogli davati i preko Tvitera, a o najboljem predlogu odlučivao je žiri, odnosno radnici fabrike u Kragujevcu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu