REŠENJE: Kako da vam parking u Kragujevcu bude jeftiniji - iKragujevac


Vesti

Zona 0 obuhvata najuži centar grada. Cena za parkiranje u trajanju od 24 časa je 781 din.

Podsećanja radi, JKP „Parking servis Kragujevac“ je od 1. septembra 2017. godine snizilo cenu „Posebne dnevne karte“ sa 1 090,00 na 990,00 dinara, pri čemu je ova karta dobila nov naziv „Opšta dnevna karta“. Korisnicima Opštih parkirališta je omogućeno da u roku od 8 dana od dana izdavanja „Opšte dnevne karte“ iskoriste popust od 50% i istu plate u iznosu od 495,00 dinara.

Podsećamo vas i da je parkiranje na opštim parking mestima u zoniranim delovima grada definisano Odlukom o javnim parkiralištima, kao i da se parkiranje plaća po započetom satu ili u dnevnom trajanju, plaćanjem satne ili dnevne karte. Satna parking karta važi za svaki započeti sat prema utvrđenom vremenu korišćenja, dok dnevna parking karta važi od trenutka izdavanja do istog vremena u prvom sledećem danu u kome se naplaćuje parkiranje. Korisnici se sami opredelјuju da li uslugu parkiranja koriste po započetom satu ili u dnevnom trajanju.

Ako dozvolite da vam napišu kaznu, jeftinije je nego da platite svih 24h odmah. Dakle, umesto 781 dinara, plaćate 495 dinara.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu