KRAGUJEVČANI, OPREZ: Manijak "šeta" gradom i uznemirava decu! - iKragujevac


Vesti

Danas oko 16:35h u samom centru grada, dogodila se neverovatna neprijatnost.

Naime, žena je šetala sa detetom kada je ugledala čoveka, koji ima oko 30 godina, kako stavlja u usta srednji prst i gleda u dete, a i nju.

Ovakva neprijatnost se već dogodila našoj sugrađanki, po opisu radi se o istom čoveku.

Da podsetimo, ovo se dogodilo pre mesec dana: 

"Sinoć oko 21h dok sam se sa roditeljima šetala gradom, dogodila mi se neprijatna situacija. Dok je moj otac otišao do apoteke da kupi nešto, ja sam ostala sa majkom ispred. Pored nas je prošao jedan čovek, na prvi pogled sasvim normalan. Prošao je pored nas, nešto promrmljao, ali nismo baš obratile pažnju. Mi smo se okrenule, on je stajao tu i gledao nas. Pomislile smo, da čeka nekoga. Onda je izašao moj otac i krenuli smo ka semaforu, bilo je to u centru kod maxija. I taj čovek je krenuo za nama. Moja majka i ja smo se pomalo uspaničile, otac nije baš obraćao pažnju. Sve dok on nije krenuo da nas "pretiče" stao je i gledao u nas. Ignorisali smo ga.

Prešli smo ulicu i zastali na jednom izlogu. On je takođe prešao ulicu i stao iza nas. Mi smo krenuli na dalje, ispred njega, a on je počeo da doziva: ,, Ej gospodine, gospodine", okrenuli smo se, rekao je mom ocu: "Je l se znamo?" Na to je moj otac ogovorio da ga ne zna... Ja sam iz drugog grada, posao mi je da je*em mlade devojčice od 10 godina izvinjavam se na ružnim rečima, namignuo mi i otišao. Moj otac nije hteo da reaguje, jer je pomislio da manijak moža ima neko oružije kod sebe. Svi smo bili u šoku.

Ovo pričam, kako bih upozorila Kragujevčane da povedu računa o svojoj deci koja se kasno vraćaju kuci jer mislim da je manijak još u gradu. Ako nekom išta znači u pitanju je čovek niskog rasta i ćelav je."

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu