VOZAČ UBIO DVOJE LJUDI I DOBIO 4 GODINE ZATVORA! Umesto prijatnog susreta u Kragujevcu, dogodila se tragedija - iKragujevac


Vesti

Slobodan Pantović (38) iz Kosjerića osuđen je danas pred Višim sudom u Užicu na četiri godine zatvora zbog udesa koji je izazvao 2. avgusta prošle godine u kome su poginuli rođaci Saša Đukić (30) i Nikola Đurđević (18).

Saobraćajna nesreća se dogodila u mestu Tubući kod Kosjerića kada je došlo do direktnog sudara „mercedesa“ kojim je upravljao Pantović i „opela“ u kome su bili Đurđević, Đukić i njegova žena Renata.

Sud je utvrdio da je do nesreće došlo pošto je Pantović, koji je seo za volan pijan, sa 1,57 alkohola u krvi, na izlasku iz jedne krivine prešao u levu kolovoznu traku i sudario se sa „opelom“ koji je sleteo sa puta i prevrnuo se na barsku prugu.

Saša Đukić i Nikola Đurđević bili su nemački državljani, a u Srbiju su došli da obiđu rodbinu u Kragujevcu. Renata Đukić, koja je tada bila u poodmakloj trudnoći zadobila je lakše povrede. Pantović i jedan od dvojice njegovih saputnika istom prilikom su teže povređeni.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu