NASTAVAK OBRAČUNA? Kragujevačka policija sumnja da je EKSPLOZIJA povezana sa MASOVNOM TUČOM - iKragujevac


Vesti

Bomba bačena u dvorište porodične kuće u kragujevačkom naselju Stanovo mogla bi biti nastavak obračuna započetog masovnom tučom pre nedelju dana u centru grada.

Policija nije saopštila detalje, ali prema nezvaničnim informacijama, ova dva događaja “imaju mesta preklapanja”.

U naselju Stanovo bomba je bačena u dvorište porodične kuće prošle noći, odnosno oko četiri sata ujutru. Međutim, slučaj je prijavljen jutros.

 Prijavljeno je da su vlasnici kuće mislili da im je u dvorište pala petarda, a da su tek ujutru shvatili da je u pitanju bila bomba.

Uviđajna ekipa izašla je jutros na teren. Povređenih u ovom incidentu nije bilo, a na samoj fasadi kuće pričinjena je materijalna šteta.

Nezvanično se može čuti da je ovaj događaj nastavak obračuna koji je pre sedam dana počeo masovnom tučom u Ulici Lole Ribara. U pitanju je ulica u najužem gradskom jezgru, koja je pešačka zona “načičkana” kafićima i noćnim klubovima.

najnovija vest doslo je do masovne tuce potom i pucnjave

Pre nedelju dana, 16. decembra, razjarena grupa od oko 20 muškaraca potukla se i gađala međusobno kamenicama, pikslama i svim što im se našlo pod rukom. Policijska patrola koja se našla u blizini odmah je reagovala, pa nije bilo kobnih povreda među učesnicima obračuna, niti su stradali slučajni prolaznici.

Kako bi rasterali vinovnike tuče i sprečili da neko pogine, pripadnici MUP- a ispalili su dva projektila u vazduh. Nekoliko muškaraca privedeno je na licu mesta.

Policija je tada uzela snimke video nadzora okolnih lokala da bi bile utvrđene okolnosti događaja i identifikovani učesnici. Na tužilaštvu je ostalo da se izjasni ima li elemenata krivičnog dela i da “podeli” krivične, odnosno prekršajne prijave.

Nedelju dana nakon tuče, u dvorište kuće u naselju Stanovo bačena je bomba. Još nema zvanične potvrde da su ova dva slučaja povezana.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu