Detalji samoubistva u Ilićevu: Davio ženu, pa sebe ubo nožem - iKragujevac


Vesti

Kravava porodična drama odigrala se u naselju Ilićevo, u utorak po podne.

Dragan Lj. (56) iz Kragujevca, koji se lečio od depresije, nasrnuo je prekjuče u porodičnoj kući na suprugu Vesnu (52) zgrabivši je za vrat, ali je ona uspela da mu pobegne. Pomahnitali Dragan je potom uzeo nož sa kuhinjskog stola i ubio se! Vesna je smeštena na Neuropsihijatrijsku kliniku u Kragujevcu do završetka istrage.

Kravava porodična drama odigrala se u kragujevačkom naselju Ilićevo, u utorak po podne.

Po priči bliskih rođaka, supružnici su se spremali da idu kod psihijatra, kod kog se Dragan lečio poslednjih šest meseci od depresije.

- Oni su se ovde doselili sa Istoka na Kosovu 1999. godine sa dva sina i ćerkom i tu su napravili lepo domaćinstvo. Ćerka se udala, mlađi sin se zaposlio kao kuvar, a stariji je otišao u Norvešku i on bi trebalo uskoro da se oženi. Dragan i Vesna su primali pomoć od države po 9.0000 dinara, ali su bili vredni i u dvorištu su sagradili štalu, gde su držali stoku. Uzgajali su i povrće i voće za ishranu. Lepo su se slagali i nikada nisu imali problema u braku. Svako veče su igrali remi - priča rođak.
Međutim, kaže on, Dragana je početkom godine počela da hvata nostalgija za onim što mu je ostalo na Kosovu, pa je počeo da bude nezadovoljan čak i mestom gde se doselio.

- U poslednje vreme skoro da ništa nije jeo i počeo je čudno da se ponaša. Lekar mu je promenio terapiju, ali njemu je bilo sve gore. Tog kobnog dana spremali su se da opet potraže pomoć kod psihijatra. Kako smo čuli, negde u vreme ručka Vesna je istrčala iz dvorišta, sva usplahirena, sa modricama oko vrata. Viknula je komšiji: "On ovo neće da preživi" - priča rođak.

Policija i Hitna pomoć zatekli su Dragan mrtvog na podu u kuhinji sa ranom na grudima od noža. Utvrđeno je da je sam sebi zadao taj udarac nože, pa policija neće teretiti Vesnu za to.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu