PLJAČKA U KRAGUJEVCU: Uz pretnju nožem ukrao ogrlicu vrednu 80 000 dinara - iKragujevac


Vesti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, petnaestak minuta nakon izvršenog razbojništva u centru grada, identifikovali i uhapsili osumnjičenog N. Đ. (20) iz Kragujevca. Osumnjičeni je uz pretnju nožem, radnici u prodavnici obuće, oduzeo zlatnu ogrlicu, koju je prodao u obližnjoj zlatari.

Postoje osnovi sumnje da je N. Đ., jutros u 08.30 sati, u prodavnici obuće u centru Kragujevca, uz pretnju nožem, od radnice oduzeo zlatnu ogrlicu, vrednosti oko 80.000 dinara, koju je, odmah nakon izvršenog krivičnog dela, prodao u obližnjoj zlatari.

Osumnjičeni je uhapšen pri pokušaju da taksi vozilom napusti područje Kragujevca. Kod njega je pronađeno svih 35.000 dinara dobijenih za prodatu ogrlicu.

Ovaj novac i ogrlica koju je prodao zlatari vraćeni su vlasnicima. Policija je pronašla i nož koji je N. Đ. koristio prilikom izvršenja krivičnog dela.

Osumnjičenom je, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Kragujevcu, određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati, a uz krivičnu prijavu biće sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu. 

Evo kako je izgledalo hapsenje u centru kragujevca video

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu