NAJNOVIJI PODACI O UDESU U ČUMIĆU: Još jedna osoba je izgubila život, Marko se ničega ne seća! - iKragujevac


Vesti

Saobraćajna nesreća koja se dogodila u Kragujevcu 29. maja 2016. godine u selu Čumić potresla je celu Srbiju. O ovoj nesreći kružile su razne priče i nagađanja da je vozač te bio pod uticajem alkohola, te da je konzumirao opijate, ali zapravo od svega toga ništa nije tačno.

Na licu mesta poginula je devetnaestogodišnja Milica M. iz Kragujevca. Ona se nalazila u "pežou", koji je vozio Marko K. (19) iz sela nadomak Batočine.  Dve osobe sa ozbiljnim povredama odmah su operisane, a još dve posle urađenih kontrolnih pregleda su zadržane u bolnici. Druga ženska osoba koja se nalazila u "pasatu" je preminula u Urgentnom centru Kliničkog centra u Kragujevcu. Posle par dana, još jedna ženska osoba je preminula. Ovaj stravičan događaj je oduzeo tri života. 

Sudar se dogodio nakon što je "pežo" iz nepoznatih razloga naglo skrenuo levo, nakon čega se sudario sa pasatom koji je dolazio iz drugog pravca. "Pežo" je išao iz Topole ka Kragujevcu..

Marko K. (19) iz sela nadomak Batočine koji je upravljao automobilom “Pežo” imao je saslušanje pred osnovnim javnim tužilaštvom u Kragujevcu. Marku nije nađen alkohol u krvi, takođe nije bio pod uticajem opojnih droga. Posle detaljne kontrole Markovog automobila ustanovljeno je da je kazaljka na satu bila zakočena na 100km/h.

Pred Osnovnim sudom u Kragujevcu pokrenut je postupak, a Marko K. (19) može biti osuđen i do četiri godine zatvora. Marko K. (19) se brani time da u noći nesreće a posle krivine kod Čumića, gde se dogodila stravična saobraćajna nesreća, ničega ne seća.

NAJNOVIJA VEST - STRAŠNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA - TRAGEDIJA NA PUTU! (FOTO)

UMESTO MATURE TUGA U KRAGUJEVCU: Slavili završetak srednje škole, a nju će na VEČNI POČINAK! (FOTO)

TUGA U KRAGUJEVCU, DRUŽENJE SE PRETVORILO U TRAGEDIJU: Milica je bila odličan đak, predsednica odeljenske zajednice! (FOTO)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu