Saobraćajna nezgoda na raskrsnici u Petrovcu (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Vreme je praznika - morate voziti još opreznije!

Danas oko 12h na velikoj raskrsnici u Petrovcu dogodila se "saobraćajka". Nemamo detalje vezane za ovu nezgodu, ali se veoma lako dolazi do zaključka da je sivi audi udario nekoga na pešačkom prelazu.
Saobraćaj je vrlo brzo normalizovan. Pripadnici saobraćajne policije su odmah izašli i na licu mesta izvršili uviđaj.
Prema NAJNOVIJIM informacijama koje smo dobili nezvanično, čoveka koji vozi audi je udarila starija osoba (vise od 60 godina) koji vozio free lendera i pobegao sa mesta nesreće. Vozac audi-ja je imao dete u kolima.



Kada naidju praznici vozači moraju voziti još opreznije. Ljudi su tada dosta opušteniji, što zbog veselih praznika, a neki sebi dozvole i da popiju koju čašicu alkoholnog pića, verujući da ih 2 čašice neće posebno poremetiti - e tu greše!

Juče smo pisali o ČEONOM SUDARU u naselju Stanovo, u kome su učestvovala 2 automobila.

Kiša koja je aktuelna na području Kragujevca, kao i u većem delu Srbije donosi nepredvidjene zastoje u saobraćaju, kao i česte i iznenadne kvarove na vozilima.
Takođe - kiša je često uzrok klizavih puteva koji u velikom meri mogu da ugroze vozače, jer se vozilo ne može zaustaviti isto kao i po suvim putevima.
Još jedan apel vozačima da smanje brzinu i vožnju prilagode uslovima na putu kao i da ne ulaze u rizična preticanja i poštuju saobraćajnu signalizaciju, a posebno da budu oprezni na deonicama na kojima su u toku radovi.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu