HAOS NA SAJMIŠTU: Direktorsku fotelju čuva privatno obezbeđenje - iKragujevac


Vesti

Na poslednjoj Skupštini društva izabran je nov direktor Šumadija sajma -Zoran Nedeljković. Prethodno rukovodstvo nije prihvatilo ovu odluku, pa je angažovalo privatno obezbeđenje koje novom direktoru ne dozvoljava pristup službenim prostorijama.

Na poslednjoj skupštini Gradskog sajmišta smenjen je Dragan Kuburović, a na mesto direktora došao Zoran Nedeljković, rukovodilac ugostiteljstva na Šumadija sajmu.

Međutim, od imenovanja, Nedeljković nije uspeo da uđe u prostorije Gradskog sajmišta jer na vratima stoji obezbeđenje koje mu nije poznato. Dok bivši direktor tvrdi da skupština nije zakazana na legalan način, jer samo on kao direktor može da je sazove, što nije učinio.

On je za vreme održavanja sajamske manifestacije, zaključao zgradu u koju ni posetioci, ni organizatori nisu mogli da udju ili izađu, u pokušaju da spreči održavanje Skupštine preduzeća.

Inače, Kuburović je na mesto direktora Šumadija sajma imenovan pre mesec dana upravo na skupštini društva, koja je prethodno smenila Dušana Petkovića.

Na Gradskom sajmištu  je za 24. i 25. mart bio zakazan Sajam građevinarstva i nekretnina koji je otkazan zbog novonastale situacije.

Izvor: Rtk

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu