NAJOMILJENIJI I NAJBOLJI PROFESOR EKONOMSKOG FAKULTETA: Njegova predavanja studenti jedva čekaju (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Prof. Dr. Dragomir Dimitrijevic je izabran za najboljeg profesora Univerziteta u Kragujevcu od strane Studentske konferencije universitrta Srbije prošle godine, ali to nije jedina "titula". Mnogo važnija "titula" je zvanje "najomiljenijeg profesora".

Dr Dragomir Dimitrijević je rođen 12.09.1979. godine u Vranju. Osnovnu i Srednju ekonomsku školu završio je u Vranju sa odličnim uspehom. Ekonomski fakultet Univerziteta u Kragujevcu završio je 28.11.2002. godine sa prosečnom ocenom 8,36 odbranivši diplomski rad sa ocenom 10. Poslediplomske (magistarske) studije završio je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu sa prosečnom ocenom 9,22. Magistarsku tezu pod naslovom„Harmonizacija finansijskog izveštavanja” odbranio je 14.07.2008. godine. Doktorsku disertaciju pod naslovom „Forenzičko računovodstvo: sredstvo zaštite kvaliteta finansijskog izveštavanja“ odbranio je 28.02.2014. godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu.

 Zaposlen je na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu od 15.07.2003. godine u zvanju asistenta–pripravnika na nastavnim predmetima Finansijsko računovodstvo i Finansijsko knjigovodstvo, uža naučna oblast Računovodstvo, revizija i poslovne finansije. U zvanje asistenta na istom predmetu izabran je 04.02.2009. godine. U toku svoje nastavno-pedagoške karijere obavljao je vežbe na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu i u odeljenjima Fakulteta u Vrnjačkoj Banji i Novom Pazaru.

Studenti jedva čekaju njegova predavanja zbog šale, znanja koje prenosi na njih, na svoj način, koji je prema rečima studenata poseban. 

Pogledajte zašto ga studenti vole. 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu