TRAGEDIJA! Umesto rođendana, sahrana. Detalji o nesreći kod Kragujevca - iKragujevac


Vesti

Dragan Begović (58) i Zoran Obradović (54) iz sela Donje Grbice poginuli su kada je "golf" u kome su bili sleteo s puta u zaseoku Selište.

Begović je preksinoć vozio "golf", a prvi rezultati istrage ukazuju na to da je u momentu nesreće bio pijan.
Da je Zoran Obradović stradao, njegov otac Živorad i prijatelji saznali su tek ujutru.
Veruje se da se nesreća dogodila u ranim večernjim satima, kada su se vraćali sa slavlja. Put je bio klizav, automobil je skliznuo s kolovoza, sleteo u jarak, udario u drvo i zatim se prevrnuo. Već zaleđena tela dvojice prijatelja pronađena su juče rano ujutru, kada je Zoranov mlađi sin Lazar krenuo da ih traži.

http://www.ikragujevac.com/vesti/34193-tuga-tri-sata-su-lezali-mrtvi-pored-puta-kod-kragujevca.html

Vozač Dragan Begović je živeo sam, nije se ženio, niti je imao dece. U domu Zorana Obradovića juče su tugovali za izgubljenim domaćinom. Sinovi Lazar i Marko, otac Živomir, majka Radmila i supruga Suzana još ne mogu da veruju da su u trenu ostali bez Zorana.

 "Ne znam zašto je seo u taj prokleti auto kada je znao da je Dragan pijan. I eto, izgubiše život zajedno, a znali su se odmalena",kaže Živorad Obradović, Zoranov otac.

Kako pričaju u porodici Obradović, kobnog dana bili su zajedno na drugom kraju sela, kod prijatelja. Zabrinuli su se kada se Zoran nije vratio kući, a trebalo je da bude u svom domu oko devet sati uveče. Saznali su da je pošao pešice i da je svratio do prodavnice da kupi cigarete. Izgleda da ga je Dragan pokupio automobilom uz put.

Zoran je za prvi unukin rođendan, 2. februara, već zakazao slavlje.

Umesto toga, u nedelju će biti sahranjen na groblju u Grbicama.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu