STRAŠNO: Banditi sa Bubnja napadaju maloletnike iz učeničkih domova - iKragujevac


Vesti

U gradu smo sve više svedoci širenja školskih maloletničkih bandi. Ova pojava nažalost počinje da dominira i u Kragujevcu, a sve učestalije nemile pojave prenose i portali širom Srbije. 

Po saznanjima ,,Blica”, policija intenzivno traga za napadačima maloletnih učenika kragujevačkih srednjih škola. Podsećamo, banditi su najpre napali devojku kod stadiona ,,Šumadija” i pretukli je drugog dana tekućeg meseca, a samo 5 dana nakon toga, 7. decembra, napali su dva sedamnaestogodišnjaka od koji je devojka pobegla vrištući, dok su dečka napali nožem i istim mu rasekli jaknu u nameri da ga opljačkaju i udarcem u glavu naneli mu lakše telesne povrede. Pošto je već istaknuto da su na meti napadača maloletnici koji žive u kragujevačkim domovima za učenike, jer se ovde i školuju, roditelji su sve više u strahu zbog bezbednosti svoje dece.

Mete napadača su konkretno maloletnici, a plen koji banditi traže jesu mobilni telefoni i novac. Napadnuta devojčica, njena godinu dana mlađa drugarica kojoj se obratila za pomoć, ali i ostala deca žive u strahu da naprave novi korak i uopšte izađu iz svojih soba ili privatnih smeštaja u kojima žive.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu