KG: Prijem novih članova u AIESEC-u - iKragujevac


Vesti

Studentska organizacija AIESEC organizuje prijem novih članova koji studiraju na nekom od fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

U okviru aktuelne kampanje pod nazivom “Upoznaj AIESEC”, studentima je predstavljen cilj i način rada ove organizacije, ali i mogućnosti koje su budućim akademcima na raspolaganju tokom ličnog razvoja i profesionalnog usavršavanja. 
 
AIESEC u okviru kampanje "Future Leaders" sprovodi prijem novih članova sa porukom "Prilike se ne čekaju, već stvaraju". 
Treba napomenuti da AIESEC u Srbiji već 60 godina stvara mlade ljude sposobne da pozitivno utiču na okolinu, u lokalnoj kancelariji ove međunarodne organizacije navode da, kroz aktivno učešće u rešavanju društvenih problema i organizovanje stručnih i volonterskih praksi, projekte i konferencije, studentima nude priliku da steknu iskustvo i povećaju šanse za profesionalni razvoj.
Ovim programom studenti imaju priliku da kroz timski rad upoznaju mlade iz inostranstva, nauče da rade sa različitim tipovima ličnosti i usavrše veštine poslovne komunikacije. Osim toga, stiču praktično iskustvo u oblastima kao što su ljudski resusrsi, marketing, finansije i prodaja.  

 

 Lokalna kancelarija AIESEC -a u Kragujevcu postojala je 80-tih godina, a zatim obnovljena - 2005. godine. Od njenog nastanka, do danas, kroz kancelariju AIESEC -a u Kragujevcu prošlo je više od 1.200 članova.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu