Igre bez granica - Kup Koraća u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Iako je Kragujevac narednih dana sportski centar Srbije zbog organizacije kupa Radivoja Koraća finasijski efekti po grad Kragujevac su pod znakom pitanja.

Iako je Kragujevac narednih dana sportski centar Srbije zbog organizacije kupa Radivoja Koraća finasijski efekti po grad Kragujevac su pod znakom pitanja. Poznato je da se kup održava u objektu, koji je u vlasništvu grada Kragujevca, dvorana Jezero. Problem nastaje onda kada Grad Kragujevac kao organizator odredi na (ne)transparentan način ko je organizator manifestacije kao i sve ostalo što je vezano za uspešno organizovanje ovako velikog sportskog događaja kao što je Kup Koraća.
Kako će izgledati finansiski izveštaj saznaćemo posle završetka kupa Radivoja Koraća. Prosto je neverovatno da mora svaki put da se postavlja pitanje ko dobija ovako veliki posao organizacije bilo kakve manifestacije u Kragujevcu? Ko i na koji način je „kvalifikovan“ za organizaciju iste? Da li je to najbolji ponuđač ili je to razlog zato što to radi potpuno besplatno? Ovo su pitanja na koja javnost Kragujevca mora da dobije odgovor i nadamo se da će lokalna samouprava u Kragujevcu dati odgovor na ova pitanja ... 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu