KG: Maloletnik poginuo nadomak kuće! [UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE] - iKragujevac


Vesti

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Kragujevcu poginuo je P.Š. (16), dok su dvojica njegovih drugova starih 17 godina lakše povređeni.

Nesreća se dogodila kada je jedan od sedamnaestogodišnjaka zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu autom marke „citroen“, sleteo s kolovoza, udario u ogradu a zatim u betonski stub. Mladić od 16 godina koji je najverovatnije bio na zadnjem sedištu podlegao je povredama u Kliničkom centru. 

Nesreća se dogodila oko 21.30 u naselju Beloševac, u ulici Milivoja Bankovića – Sićka kod broja 100, koja je inače jedna od najstrmijih ulica u gradu. Mladić je poginuo na svega desetak metara o svoje kuće. Od siline udara motor automobila je izleteo i smrskao ogradu preko puta ulice.

Jedna od očevidaca nesreće kaže da su vatrogasci sekli zakucan automobil da bi izvukli povređene mladiće. I danas su na mestu nesreće vidljivi tragovi krvi, a komšije pale sveće. Istraga o nesreći trajala je do dva sata ujutru.

Kragujevačka policija saopštila je da je vozilo bilo neregistrovano, a nezvanično saznajemo da mladić koji je upravljao automobilom nije imao dozvolu. On se od zadobijenih povreda koje nisu opasne po život oporavlja u Kliničkom centru. Protiv ovog maloletnika biće podneta krivična prijava.

Izvor: ALO!

{jathumbnail off}

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu