Ova policija je gora od one iz devedesetih, pa ima i gori nadimak - iKragujevac


Vesti

Veroljub Stevanović, gradonačelnik Kragujevca sinoć na vanrednoj konferenciji za novinare ponovo optužio policiju i tužilaštvo da su bez ikakvih dokaza pokrenuli istragu protiv njegovog najbližeg saradnika Nebojše Vasiljevića, predsednika FK "Radnički" koji je danas posle 24 dana, odlukom vansudskog veća pušten iz pritvora.

Stevanović je naglasio da veruje da iza postupaka koji se vode protiv čelnih ljudi i grada i stranke "Zajedno za Šumadiju" ne stoje ni premijer ni prvi potpredsednik Vlade, već niži činovnici, i najavio da se ni on ni građani Kragujevca neće smiriti dok oni ne budu procesuirani.

- Ovo nije slučajno. Znam šta je bilo devedesetih godina, znam kako smo zvali policiju tada, ovo je gore i oni imaju gori nadimak. Molim veliku većinu uplađšenih policajaca da se ne boje ove torture i ovog uticaja kvazipolicajaca. Nećemo se smiriti sve dok se ne procesuiraju kvazipolicajci, svi ovi o kojim pričamo, ne budu ne na funkcijama već tamo gde im je mesto, rekao je Stevanović.

On je dodao da građani mogu da očekuju beskrupuloznu borbu za ljudska prava i „raskrinkavanje kriminala i u policiji i u tužilaštvu".

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu