Dnevni horoskop za 10. jun 2017. godine: Ovan u trendu, Bik i Škorpija u idealnoj kombinaciji - iKragujevac


Svaštara

Ovan u trendu, Bik i Škorpija u idealnoj kombinaciji, Blizanci nezainteresovani za suprotni pol, Rak u problemima psihičke prirode, Lavu Jarac i Vodolija iskreni prijatelji, Devicaoprezna, Vaga favorizuje Strelca, a Ribe dobro zaražuju. Ovo je današnji horoskop za 10.06.2017. godine.

OVAN

Posao: Budite u trendu i pokušajte na neki način da preduhitrite aspekte koji mogu da vam naprave problematičnu situaciju. Pobednik ste u duši pa se tako i danas ponašajte.

Ljubav: Tapkate u mestu sa razlogom i postavljate se još uvek kritički raspoloženo. Potrebno vam je opuštanje.

Zdravlje: Moguće da ćete imati povišen holesterol u krvi.

BIK

Posao: Dovoljno dobro radite svoj posao i nije problem u tome koliko u vašem stavu na određenim segmentima koji vas upozoravaju da treba da se više posvetite detaljima na koje do sada niste obraćali pažnju.

Ljubav: Škorpija je idealan partner i nema razloga da se opirete ili izvlačite zbog obaveza koje možda namerno namećete sebi.

Zdravlje: Nemate veće tegobe, danas.

BLIZANCI

Posao: Imate puno pravo da neometano rešite svoje problem i da se na neki način dovedete do jako benefične energije koju ste naravno dočekali ovaj put potpuno u svom fokusu i na pravi način.

Ljubav: Nećete pokazati neko interesovanje za osobe suprotnog pola koliko ćete po tom pitanju biti otvoreniji za neko vreme. Oni koji su slobodni mogu biti iznenađeni nečijim pogledom.

Zdravlje: Imate pomalo problematičnu kostobolju.

RAK

Posao: Ne možete zaobići lošije aspekte koji vas upozoravaju pa poslušajte njihov savet, koristiće vam. Upoznajte dovoljno sebe u segmentu finansija, jer će vam trebati možda veća promena.

Ljubav: Mala problematika kod vas u vezi osobe koju volite je u tome što ste na nekoj distance ili ste udaljeni, pa se naslućuju i velike iluzije na polju emocija.

Zdravlje: Vaši problem su više psihičke prirode.

LAV

Posao: Slobodno se upustite u zajednički poslovni poduhvat koji ćete imati jer ova saradnja definitivno donosi novac. Saradnici koji su rođeni u znaku Jarca ili Vodolije su iskreni prijatelji.

Ljubav: Na ovom polju je još uvek na nivou pregovora kako između sadašnjeg tako i budućeg partnera, što važi za one slobodne.

Zdravlje: Ništa posebno neće remetiti vaš dan.

DEVICA

Posao: Imate dosta neprijatne partnere ženskog pola ali u isto vreme dovoljno pouzdane jer su u poslu kojim se vi bavite dovoljno dugo da ne mogu da pogreše. Volite nove izazove i u tome možete i da uživate ovaj put.

Ljubav: Vaša strast može dovesti partnera u neprijatnu situaciju jer ste u tajnoj ljubavnoj vezi. Budite dovoljno oprezni.

Zdravlje: Povremene mučnine ćete imati.

VAGA

Posao: Možete imati sukob sa jednim od roditelja ili sa nekim ko je dosta vezan za prostor gde živite. Ovo proizilazi iz tenzije koju osećate već neko vreme pa se savetuje da budete popustljiviji prema dugim članovima.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Strelca bi mogla biti vaš favorit ovog puta. Niste još sigurni kako, ali srce ne možete da prevarite.

Zdravlje: Solidno.

ŠKORPIJA

Posao: Nije na odmet da se sa klijentima dogovorite o eventualnim detaljima na poslu koji vas okupira u poslednje vreme. Niste sami u poslovnoj situaciji kroz koju prolazite.

Ljubav: Partner povremeno gubi volju kada su zajednički aspekti života u pitanju. Morate da budete dovoljno strpljivi u onome što ste naumili da uradite.

Zdravlje: Problem sa vidom.

STRELAC

Posao: Imate dovoljno ideja kako da se sa klijentima dogovorite oko isplate i novog poslovnog aranžmana. Na neki način ste podstaknuti da više doprinosite a što se novca tiče kasnije naplatite.

Ljubav: Vaša ljubavna slika se pokazuje kao dosta hladna i nedovoljno otvorena. Morate da budete u žiži interesovanja za ono što imate da ponudite.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

JARAC

Posao: Okrećete se drugim ljudima i ovaj put ćete iskoristiti za nešto konkretnije postavljanje temelja vaših poslovnih mogućnosti. Dovoljno ćete se baviti odnosima sa javnošću kao i konkretnim rutinskim stvarima svakodnevice.

Ljubav: Energiju, koju imate donosi nešto solidno lepšu sliku cele situacije u kojoj se vaš partner nalazi. Privlače vas otvoreni tipovi.

Zdravlje: Problem sa stomakom.

VODOLIJA

Posao: Možda ste spremni više da radite iz nekog hobija nego konkretno klasični posao koji vam se na neki način nudi. Vaša priroda znaka vam daje pokretačku energijui inicijativu. Bićete dovoljno fokusirani na ono čime se bavite.

Ljubav: Imaćete odlične aspekte za jedan žestok susret sa osobom koja je dosta dominantna i ratoborna.

Zdravlje: Probadanje u predelu srca.

RIBE

Posao: Kojim god putem da krenete bićete dovoljno dobro plaćeni, jer ulažete veliki trud za nešto za šta većina ljudi u vašem okruženju nije u stanju da izdrži i krene napred bez veće podrške.

Ljubav: Možete imati i dovoljno dobre aspekte za ulazak u brak. Bićete dovoljno otvoreni na emotivnom planu u svakom slučaju.

Zdravlje: Solidno.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu