Mladoženja pobegao sa svadbe u Apatinu zbog bivše devojke - iKragujevac


Svaštara

Pred punom salom gostiju i matičarkom mladoženja je saopštio da odustaje od venčanja i zatim napustio skup bez objašnjenja.

V. L. i B. B. iz Apatina, priredili su gostima na svom venčanju scenu koja podseća na scene iz filmova. Naime, V. L. je pred punom salom gostiju i matičarkom saopštio da odustaje od venčanja sa verenicom B. B. i zatim napustio skup bez objašnjenja.

Gosti kažu da su ostali u šoku kada je mladoženja uzeo mikrofon i saopštio da venčanja neće biti.

Posle saopštenja mladoženje, muzičari su spakovali opremu i otišli. Isto su učunili i mladini roditelji i gosti, dok su mladoženjini u šoku posmatrali dešavanja, a zatim se i oni razišli.

Prijatelji mladoženje kažu da nije nagoveštavao da će odustati. Međutim, on je period pre iznenadne objave svoje odluke, proveo u Somboru kod svoje bivše dugogodišnje devojke.

Imao je dugu vezu sa devojkom iz Sombora koju je mnogo voleo. Ipak, kao u svakoj vezi, imali su problema, pa su raskinuli negde oko Nove godine. Već u januaru je počeo da se zabavlja sa novom devojkom koja je nedugo zatim zatrudnela, a pod pritiskom njihovih roditelja zakazali su venčanje, kažu poznanici nesuđeng mladoženje.

On je otišao kod bivše devojke u Sombor i tamo je doneo odluku da se ne ženi. Tek je oko pola devet uveče došao je u restoran i na mikrofonu objavio da venčanja neće biti a zatim otišao bez objašnjenja.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu