Trojica košarkaša Radničkog u Univerzitetskoj reprezentaciji - iKragujevac


Sport

Uteha za košarkaše Radničkog biće to što će trojica mladih i perspektivnih igrača igrati za Univerzitetsku reprezentaciju Srbije na predstojećoj Univerzijadi u Rusiji. Košarkaši Radničkog Dimić, Birčević i Jović nalaze se na spisku Univerzitetske reprezentacije Srbije.

 

KK Radnički iz Kragujevca završio je sezonu velikim neuspehom koji će uticati na odlazak najkvalitetnijih pojedinaca iz tima.

Miroslavu Nikoliću ostaje da se okrene mlađim igračima a priznanje da među njima ima kvaliteta stiglo je od selektora Univerzitetske reprezentacije Srbije.

Miloš Dimić, Stefan Birčević i Stefan Jović priključiće se još dvanaestorici košarkaša iz domaće lige koji će odraditi pripreme pred Univerzijadu u Kazanju.

Na tom takmičenju Srbija brani zlato osvojeno na prethodne dve Univerzijade. Takmičenje akademaca zakazano je za period od 6. do 17. jula 2013. godine.

Podsećamo, nešto ranije je i plejmejker Radničkog Nenad Miljenović pozvan na pripreme igrača do 20 godina reprezentacije Srbije, za učešće na Evropskom prvenstvu u Estoniji od 9. do 21. jula ove godine.

izvor: kkradnicki.rs 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu