Ekonomac upozoravao na moguće probleme - iKragujevac


Sport

Nakon sinoćneg incidenta koji se dogodio u hali "Jezero" u Kragujevcu, javnosti se obratio i predsednik KMF Ekonomac Veroljub Dugalić, koji je istakao da je još pre početka finala plej-ofa upozoravao da su mogući incidenti zbog samog sistema takmičenja.

 

"Upozoravao sam nadležne organe u FSS da sistem takmičenja u futsal ligi za ovu sezonu nije dobar, jer se sve svodi na dve utakmice u kojima može da odluči gol razlika pa cela liga nema neke velike svrhe" kazao je predsednik KMF Ekonomac Veroljub Dugalić.

Sve ovo izrečeno je nakon što je jedan od dvojice arbitara jučerašnjeg revanš meča finala plej-ofa udario golmana Miodraga Aksentijevića zbog čega je utakmica prekinuta a sudija Saša Stefanović priveden.

"Sugerisao sam direktoru lige i komesaru za suđenje da ove dve utakmice sude sudije sa UFA liste, nisu prihvatili moje dobronamerne savete.  Sve ovo je dovelo do gotovo neverovatne i nezabeležane situacije da sudija udari igrača i na taj način se prekine ova veoma kvalitetna utakmica" ističe predsednik Ekonomca.

Epilog svega je prekid utakmice a vinovnici incidenta su ispitani od strane policije, dok je sudija Stefanović zadržan u pritvoru.

izvor/foto: ekonomac.com

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu