Ekonomac za ''duplu krunu'' - iKragujevac


Sport

U Kragujevcu se danas odlučuje ko će biti novi (stari) šampion Prve futsal lige. U revanš meču finala plej-ofa sastaju ekipe Ekonomca i Marbo Intermeca koje su u prvom susretu odigrale nerešeno.

Prvi susret završen je bez pobednika ali remijem (2:2) koji više odgovara domaćinu današnje utakmice. Ekonomac će pored prednosti domaćeg terena imati i psihološku prednost jer u tekućoj sezoni ne zna za poraz od najvećeg rivala.

Dva puta su se Marbo i Ekonomac sastajali u ligaškom delu, jednom u finalu Kupa, i jednom u prvoj utakmici finala plej-ofa. Tri puta "Studenti" su slavili pobedu a jednom je meč završen bez pobednika, pa se može reći da su favoriti da prvi put u istoriji kluba objedine dva trofeja na domaćoj sceni i tako stignu do "duple krune".

"Postigli smo u dosadašnjem delu prvenstva najviše, a primili najmanje golova. Imamo najviše pobeda a najmanje poraza. Veliki broj reprezentativaca, odlične uslove za treninge, dobar stručni štab i odličnu organizaciju u klubu. Sve su ovo argumenti koji nam daju za pravo da se nadamo i očekujemo petu titulu" kratko komentariše Generalni sekretar Ekonomca Nikola Fržović.

U ekipi iz Kragujevca jedina neizvesnost je nastup kapitena Bojovića, koji ima povredu iz prve utakmice u Beogradu, ali je vrlo verovatno da će reprezentativac Srbije ipak nastupiti.

Meč koji će odlučiti o osvajaču trofeja Prve futsal lige za sezonu 2012/2013 igra se u hali "Jezero" sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

izvor: sportske.net    foto: ekonomac.com

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu