KK Radnički: Kad smo tim ne postoji nemoguće! - iKragujevac


Sport

Pred košarkašima Radničkog je gostovanje novosadskoj Vojvodini. Branko Maksimović, član stručnog štaba Radničkog i prvi pomoćnik Miroslava Mute Nikolića, navodi da niko i ne pomišlja da je sve izgubljeno.

- Nemoguća misija jeste, ali u sportu je sve moguće. Nažalost, i mi smo ove sezone pokazali kako se gube utakmice koje je nemoguće izgubiti. Momci su svesni šta nam je potrebno i ne sumnjam da će dati svoj maksimum. Znamo koje su im vrline i koje slabosti, ali moramo da budemo fokusirani svih 40 minuta i da znamo u svakom momentu šta želimo u napadu i u odbrani, naglašava Maksimović.

- U ovakvim utakmicama samo tim može da donese veliki trijumf, a mi smo tim! Niko od igrača i ne pomišlja da je sve izgubljeno - važno je da se skupimo i da odigramo dobar meč. Naglašavam, kada u odbrani pokrivamo jedan drugome leđa i kada u napadu odigramo za igrača koji je u najboljoj poziciji, nema bojazni za tim Radničkog, ističe prvi pomoćnik Mute.

Maksimović na kraju razgovora iznosi kako vidi košarkaše nakon poslednjeg izmicanja bodova:

- Mi od početka verujemo u najviše ciljeve! Od početka smo među sobom pričali i dokazali na terenu da imamo tim za F4 ABA lige.  Nadamo se svi zajedno da će nam utakmica poslednjeg kola odlučivati da li smo zaslužili ABA ligu i naredne sezone. Znam da im je teško, ali ja verujem u ove momke. Kad smo tim ne postoji nemoguće!

izvor: kkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu