Muta: ''Tako se ne voli Radnički'' - iKragujevac


Sport

Odmah posle poraza od Vojvodine, šef struke Radničkog, Miroslav Muta Nikolić ponudio je ostavku. Kragujevčani danas raspravljaju o najavljenoj ostavci trenera, pita se počasni predsednik Mlađan Dinkić.

Muta je ljut na publiku u Kragujevcu koja je zviždala timu, poručio je da ako ima neko bolji treba da sedne na klupu.

- Pakujem stvari za povratak u Beograd. Čekam razgovor sa predsednikom kluba Mlađanom Dinkićem, uvukao sam ga u košarku, red je da čujem šta on misli. Treninge kluba vodi pomoćnik Branko Maksimović, izjavio je Muta. 

Upravni odbor će danas zasedati, jedina tema je najavljena ostavka, a čeka se i mišljenje počasnog predsednika Mlađana Dinkića.

- Izgubili smo zasluženo od Mege i Vojvodine, nismo imali energije, protok lopte je bio loš, ulazili smo po sistemu lako ćemo. Ali zvižduci dela navijača nama, a skandiranje Voša – nije u redu. Tako se ne voli Radnički, rekao je trener Kragujevčana i dodao:

- Stvorila se čudna atmsfera, opozicija diže glavu. A možemo da igramo Evroligu, pravimo halu, ozbiljan je ovo projekat da bi nam neko zviždao. Brzo se zaboravilo kakav je Kragujevac bio u košarkaškom smislu kad smo došli. Kao što se zaboravlja šta nam je Ćapin doneo, postao je MVP ABA lige. Ja to nikada neću zaboraviti, poštujem njegove zasluge i moram da ga sačekam da se vrati u formu, jer bez njega mi ne možemo da pobedimo Crvenu zvezdu, naglasio je popularni Muta.

izvor: zurnal.rs  foto: beta

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu