Nikolić: Verovali smo da možemo do pobede - iKragujevac


Sport

Košarkaški Radničkog izvojevali su i drugu pobedu u Superligi Srbije, na teškom gostovanju u Valjevu savladali su Metalac 91:93. Trener Kragujevčana Miroslav Muta Nikolić napominje da je ceo tim verovao sve vreme da može do pobede - što se obistinilo. 

- U prvom poluvremenu nismo dobro kontrolisali skok, to je bio problem koji smo u nastavku bolje rešavali, bilo je na zadovoljavajućem nivou. Metalac je dobro otvorio treću četvrtinu, imali su sjajno šutersko veče, ali nismo izgubili kontrolu. Kada smo počeli da striktno radimo sve što smo dogovorili, vratili smo se u meč jer smo verovali sve vreme da možemo do pobede - što se obistinilo. Mislim da smo zasluženo slavili. Na kraju je naš kvalitet došao do izražaja, on odnosi prevagu u ovakvim završnicama, izjavio je Muta.

Nikolić je naročito naglasio da je podrška više od stotinu pristalica Radničkog bitno uticala na motivaciju igrača.

- Zahvaljujem u ime svih saigrača navijačima koji su nas, posle Niša, bodrili i u Valjevu. Bez njihove podrške ova pobeda ne bi bila moguća na ovakvom vrućem terenu. I taj podstrek sa tribina, naročito u Jezeru, velika je prednost Radničkog u Superligi. Koristim priliku da pozovem sve naše navijače i sve koji vole košarku da neizostavnu dođu u subotu na utakmicu protiv Mega Vizure, rekao je Muta.

U trećem kolu Superlige Srbije Radnički će odigrati premijernu utakmicu pred domaćom publikom. Duel sa Mega Vizurom zakazan je za subotu od 17 časova i 30 minuta.

izvor: kkradnicki    foto: beta

 

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu