Drim tim večeras protiv Florencije - iKragujevac


Sport

Vaterpolisti Radničkog večeras od 20.30h igraju prvu utakmicu finala Kupa Evrope, protiv domaće Florencije. Trener ''drim tima''  iz Kragujevca Dejan Udovičić napominje da će obe ekipe dati sve od sebe da bi obezbedili što bolju poziciju pred revanš.

Ovi timovi već su se sastajali u grupnoj fazi takmičenja, u Kragujevcu, gde su domaći slavili sa 8:4. Međutim, od tada se dosta toga promenilo u igri oba sastava, a mnogo toga menja i sama činjenica da se igra dvomeč.

- Velika je čast biti u finalu nekog takmičenja i svako finale ima posebnu draž. Sigurno je da će oba tima dati sve od sebe da ostvare što bolji rezultat pred revanš u Kragujevcu, u kojem će pasti odluka o osvajaču trofeja – rekao je Udovičić.

Šumadinci su odradili i prve treninge na bazenu u Firenci, koji je specifičan, jer je visoka temepratura vode i vazduha u objektu, ali Udovičić ne misli da će to doneti prednost domaćem timu.

- Uslovi na bazenu u Firenci su takvi kakvi jesu, ali kako je njima, tako je i nama. Imamo iskusnu ekipu, koja ne traži u tome alibi. Ostaje samo da se vidi da li će Ćirić moći da uskoči u bazen, jer ima povredu ramena – otkriva Udovičić.

izvor: vkradnicki.rs

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu