SC ''Park'' : Profesionalci pre neplivača - iKragujevac


Sport

Kragujevački Sportski centar ''Park'' saopštio je da se mesecima plivački klub Radnički žali vlastima na taj centar iako koristi bazen kao i svi drugi klubovi. 

Plivački klub Radnički koji ima oko 500 članova saopštio je da je diskriminisan i da nema elementarne uslove za rad, da su potpuno diskriminisani  zbog "privilegovanih" vaterpolista Radničkog i Milorada Čavića. Uprava SC Park je na nezadovoljsto plivačkog kluba Radnički objavila saopštenje. 

Radnički koristi najveći broj staza, a privremeno mu je besplatno ustupljen kancelarijski prostor u sportskoj hali "Gordana Goca Bogojević".

"Ne može se na isti način posmatrati profesionalni sport kao što su vaterpolo i plivanje, naspram obuke neplivača koja se naplaćuje 3.000 dinara mesečno. Broj dece koja plaćaju časove plivanja mora se prilagoditi veličini jedinog bazena koji imamo", piše u saopštenju SC "Park".

"Normalno je da se ponude povoljniji uslovi profesionalnim sportistima, a zatim jednako svim građanima. Napominjemo da za plivače profesionalce uvek ima mesta", navodi se u saopštenju.

izvor: beta   foto: pkradnicki.com 



 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu