Muta: Odlično smo odigrali protiv Metalca - iKragujevac


Sport

Trener Radničkog Miroslav Muta Nikolić izjavio je da nije očevivao ubedljivu pobedu njegovog tima protiv valjevskog Metalca.

U trećem kolu Superlige Srbije kragujevčki Radnički je ubeležio prvi trijumf pred publikom u hali Jezero, savladan je valjevski Metalac 80:69

- Dobra je naša publika, i po ovako lošem vremenu je došla da nas bodri - svaka im čast. Prvo poluvreme smo odlično odigrali, jako kvalitetno, i u fazi odbrane, i u fazi napada. Čini mi se da Valjevci individualno imaju jako dobre igrače, ali nisu nekako uklopljeni. Nisu bili na nivou večeras. Očekivao sam još tvrđu igru, a pre meča bio sam zahvalan i za pobedu sa poenom razlike. Samo smo išli na pobedu, ne interesuje nas koš-količnik, ističe Muta.

- Važno je da Radnički pobeđuje - idemo dalje. Forma nam je u uzlaznoj putanji, iako "cedim" igrače cele godine, ali šta ćemo. Jović se vratio, malo ćemo da odmaramo Marinovića, iako je večeras rezultat "pukao" kad sam ga povukao sa terena. Momci moraju da zasluže minutažu na treningu. Ne treba od mene da očekuju da ih forsiram već da još više rade, treniraju. Тalenti se prvo pokazuju na treningu, a onda se dobija minutaža na utakmicama, izjavio je strateg Kragujevčana.

Bila je ovo još jedna utakmica koju je u Kragujevcu pratio i selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević.

U četvrtom kolu Kragujevčani gostuju C. zvezdi (subota od 19 časova), a nakon toga sledi vaskršnja pauza u takmičenju.

izvor/foto: kkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu