Verko: Radnički je veliki klub i zaista je u krizi - iKragujevac


Sport

Veroljub Stevanović, gradonačelnik Kragujevca obratio se danas fudbalerima Radničkog, pružajući im podršku na startu priprema za nastavak sezone.

U društvu još nekolicine predstavnika kluba i članova stručnog štaba, Veroljub Stevanović se osvrnuo na akteulne probleme u vezi sa funkcionisanjem kluba i poznatom aferom oko transfera Filipa Kostića u Groningen.

On je tom prilikom konstatovao da jak Radnički verovatno nekom smeta, ali i optimistički poručio da će klub iz svega izaći samo još jači, uz nadu u bolje rezultate ekipe u nastavku šampionata.

Radnički je veliki klub, zaista je u krizi. Više je ta kriza izazvana nekim spoljnim okolnostima. Ono što je najbitnije je to da je Radnički redak klub u zemlji, koji gotovo sve svoje obaveze ispunjava prema igračima. Ja sam tražio od njih da ovo shvate, da u bukvalnom smislu grad apsolutno stoji iza njih i očekuje rezultate od njih.   – potvrdio je Stevanović.

''Radnički je jedan od najozbiljnijih klubova u zemlji, ali to verovatno nekom smeta. Ružno je i loše da se politika meša u sport, osim kada treba da se pomogne sportu.

Mi u Kragujevcu smo napravili veliki iskorak u sportu uopšte, naravno i u fudbalu. Stvaramo sve bolje uslove kako bi klub napredovao. Imali smo određene pehove i podmetanja i zbog toga imamo određene probleme iz kojih ćemo izaći još jači'', poručio je Stevanović.

izvor: fk.radnički

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu