Vaterpolisti Radničkog gostuju Partizanu - iKragujevac


Sport

Vaterpolisti Radničkog, danas od 17.30 časova, gostuju Partizanu na Banjici u okviru osmog kola Prve A lige Srbije. Trener Kragujevčana Dejan Jovović izjavio je da će utakmica sa Partizanom  biti teška i da se njegovi igrači ozbiljno spremaju za taj meč.

"Partizan u Beogradu može svakoga da iznenadi, veoma se ozbiljno spremamo za meč sa njima. Očekuje nas jako nezgodna utakmica. Mislim da smo uspeli da podignemo formu u odnosu na susret sa Oradeom i nadam se da ćemo eliminsati greške koje smo pravili na tom meču", rekao je Jovović.

Vatepolista Radničkog Srđan Vuksanović kazao je da njegov klub mora da popravi igru, ako želi da pobedi.

"Nema sumnje da posedujemo kvalitet da pobedimo na Banjici, ali moramo da popravimo igru u odnosu na prošlu utakmicu. Partizan je kvalitetniji tim od Oradee, dosta je napredovao, ali mi se pitamo. Moramo da se fokusiramo na našu igru i ispoštujemo dogovor iz svlačionice", kazao je Vuksanović.

U dosadašnjem toku sezone Kragujevčani su oba puta na svom bazenu pobedili crno-bele, u domaćem prvenstvu bilo je 11:8, a u Ligi šampiona 8:6.

Kragujevčani u ovaj duel ulaze jači za centra Miloša Koroliju, koji se posle dva i po meseca oporavio od povrede ramena. Sa druge strane, problema sa povredama uoči ovog meča imali su Burić i Zloković, koji će biti u sastavu, dok je Vedran Ćirković bolestan i njegov nastup je neizvestan.

izvor/foto: vkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu