Film "Vrati mi ime" u Cineplexx-u - iKragujevac


Kultura

Vrati mi ime
(Identity Thief)
Početak prikazivanja: 14.03.2013
Trajanje filma: 111 min
Žanr: komedija
Glumci: Jason Bateman, Melissa McCarthy, John Cho, Jon Favreau, Genesis Rodriguez
Režija: Seth Gordon

Džejson Bejtman (Kako se rešiti šefa) i Melisa Makarti (Deveruše) tumače glavne uloge u filmu "Vrati mi ime", urnebesnoj komediji u kojoj je običan čovek prisiljen da preduzme ekstremne mere kako bi sprao ljagu sa svog imena. Pokušavajući da ne izgubi sve pošto mu je identitet ukraden, saznaće da u borbi sa dugom za kredit može lako da se poludi.

Za to vreme kraljica šopinga, Dajana (Makartijeva), živi lagodnim životom na periferiji Orlanda (Florida) i kupuje sve što poželi. Postoji samo jedna caka: ime koje koristi je Sendi Bigelou Paterson, a ono pripada računovođi (Bejtmanu) koji živi na drugom kraju Amerike, u Denveru.

Optužen za niz zločina, nevini čovek pokušava da se opravda pred policijom koja je zatrpana drugim poslovima i nije previše zainteresovana da mu pomogne. Ostavljen na cedilu, pravi Sendi Bigelou Paterson kreće na jug da sam pronađe prevarantkinju.

Sa rokom od nedelju dana da je uhvati pre nego što se njegov svet raspadne, Sendi kreće na put dug tri i po hiljade kilometara da se suoči sa ženom koja mu zagorčava život. I dok na putu do Kolorada pokušava da je podmiti, obrlati i privoli da mu pomogne, otkriće koliko je teško povratiti svoje ime.

{youtube}GqQg6Rlt6W4{/youtube}

Pored filma Vrati mi ime, u Cineplexx-u se prikazuju filmovi: Let, Kako sreća hoće i Master.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu