Telenorov "Plavi karavan" sutra u Kragujevcu - iKragujevac


IT

Kompanija Telenor pokrenula je akciju "Plavi karavan" u nekoliko gradova u Srbiji među kojima je i Kragujevac. Događaj će se održati u 12:30 časova u glavnoj ulici, u blizini Telenor prodavnice, uz nagradni konkurs za posetioce.

Cilj ove ideje je da se sa korisnicima ostvari direktna komunikacija i čuje njihovo mišljenje kao i da se uvere u mogućnosti koje im pruža Telenor mreža i saznaju nešto više o Telenor banci.

U pet najvećih gradova u Srbiji, 25. septembra korisnicima će na raspolaganju biti blizu 50 zaposlenih u Telenoru koji će odgovarati na sva pitanja u vezi sa poizvodima i uslugama.

U isto vreme, svi zainteresovani biće u prilici da učestvuju u nagradnom konkursu i osvoje Samsung Galaxy S5 kao glavnu nagradu.

Konkurs će se odvijati na Twitteru, a jedan od uslova je da učesnici poseduju nalog na ovoj društvenoj mreži i pametni telefon, kao i da koriste hashteg #PlaviKaravan.

U Kragujevcu događaj će se održati u 12:30 časova u glavnoj ulici, u blizini Telenor prodavnice. (U slučaju kiše, konkurs će se održati u šoping centru Plaza Kragujevac, u blizini Telenora).

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu