Planirana isključenja vode u Kragujevcu za danas - iKragujevac


Vesti

Javno komunalno preduzeće "Vodovod i Kanalizacija" obaveštava građane da će u četvrtak, 29. aprila 2024, biti izvršena planirana održavanja u različitim delovima grada. Ovi radovi su deo redovnih aktivnosti održavanja infrastrukture.

Evo pregleda planiranih radova:

Stanovo, ul. Đorđa Andrejevića Kuna (od 08:00 do 11:00 časova)

Izrada nove ulične linije planirana je u ovom delu grada. Vozači i pešaci bi trebalo da budu svesni mogućih zastoja i izmene u režimu saobraćaja.

Vinogradi, ul. Borivoja Glišića (od 08:00 do 11:00 časova)

Popravka hidranta će biti izvršena na ovoj lokaciji. Očekuje se moguće otežano parkiranje i privremena promena režima saobraćaja.

Denini Brdo, ugao Cvetne i Franše Deperea (od 08:00 do 11:00 časova)

Radovi na zatvaračima planirani su u ovom delu grada. Građani bi trebalo da budu obavešteni o mogućim izmenama u saobraćaju.

Aerodrom, ugao Vladimira Rolovića i LJ. Ubavkića (od 11:00 do 13:00 časova)

Popravka zatvarača je planirana na ovoj lokaciji. Vozači bi trebalo da obrate pažnju na privremene izmene u saobraćaju.

Batočina, ul. Hajduk Veljkova (od 13:00 do 15:00 časova)

Popravka zatvarača je takođe planirana u ovom delu grada. Vozači bi trebalo da budu spremni na moguće izmene u režimu saobraćaja i otežano kretanje.

Napomena: Plan isključenja je podložan promenama usled nepredvidivih komplikacija tokom izvođenja radova i pojave novih havarija. Građani se pozivaju da prate lokalne vesti i saobraćajne informacije kako bi bili informisani o eventualnim promenama.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu