DA LI SU VAM ZVEZDE NAKLONJENE? Dnevni horoskop za subotu 14. april - iKragujevac


Zabava

Jupiter u sekstilu sa Plutonom danas, gde su oba retrogradni i ovo im nije prvi put u poslednje vreme. S njima stižu dobre vesti, vreme dobrih stvari, optimizma, otvaranje vidika. Jupiter donosi množenje ideja, proširivanje polja uspeha, rast samopouzdanja, dok Pluton donosi moć, snagu, motiv.

Ovo je period velikih otkrivanja u kojima ćete uživati!

Ovan

POSAO
Kod proverenih izvora raspitajte se o pojedinostima vezano za poslovni poduhvat koji je ponuđen. Stimulišete kolege na bolji rad i potencirate alternativu koja je najisplativija.
LJUBAV
Na emotivnom planu, moguće su manje oscilacije. Želite da kažete sve što mislite, ali se prvo uverite da je pravo vreme da baš sada to uradite. Možda, ipak, da sačekate malo mirnije dane…
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik

POSAO
Kolege se slažu sa vašim viđenjem situacije i to uliva optimizam. Bitno je da na toj uspešnoj lestvici i ostanete.
LJUBAV
Partner neće biti u mogućnosti da izađe u susret vašim željama. Malo sačekajte i videćete da će sve biti kako treba.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

Blizanci

POSAO
Suočavate se sa prilično komplikovanim poslovnim poduhvatom. Najradije biste ga ostavili za neko drugo vreme, ali to je sada nemoguće.
LJUBAV
Problemi sa posla će se odraziti i na ljubavnom planu, pa bi bilo dobro da se ne upuštate olako u rasprave. Pokušajte da problemima koji nemaju veze sa vašim emotivnim životom ne zamarate partnera.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Rak

POSAO
Izvesni poslovni sastanak će imati fenomenalan ishod. Pristanite na ponuđenu alternativu jer će se pokazati kao vrloisplativa.
LJUBAV
Partneru ukažite više razumevanja i ljubavi. Mislite na ono što oboma odgovara. Često, hteli vi to da priznate ili ne, ugađate samo sebi.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Lav

POSAO
Nijedna sitnica ne može da vam promakne. U stanju ste da odlično razmotrite sadašnju situaciju. Objektivni ste, iako kolegama izgledate pomalo zamišljeno.
LJUBAV
Previše sumnjate u partnera i stvarate bespotrebnu nelagodu. Opustite se i dajte partneru malo prostora da vam pokaže koliko mu je stalo do vas.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Devica

POSAO
Nudite odlične solucije, ali izvesni kolega unosi nervozu i osporava vas. Pokažite razumevanje i za to. Kolegama izgledate uzrujano i nervozno.
LJUBAV
Što se tiče ljubavi, postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku. Nemojte dozvoliti da prvi utisak o nekome preovlada vašim osećanjima.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Vaga

POSAO
Proučavate dobijene sugestije koje su bitne za profesionalni dogovor. Plašite se da kolege nešto kriju od vas, ali postupate u skladu sa principima.
LJUBAV
Distancirajte se od osobe koja se poigrava vašim osećanjima i koja je dokazala da joj ne treba uvek verovati. Takve osobe, generalno, Vagama nikako ne trebaju.
ZDRAVLJE
Prolazna napetost.

Škorpija

POSAO
Bitno je da održite status koji imate u kolektivu. Borite se marljivim radom i zalaganjem. Niste zadovoljnim postignutim, ali ni vaše kolege nemaju mnogo bolji učinak. Doći će i vaših 5 minuta, ne brinite!
LJUBAV
Uplašeni ste i brinete. Imate osećaj da vas partner zapostavlja. Znajte da jednim raazgovorom možete sve rešiti, kao i mnogo puta do sada.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Strelac

POSAO
Nepoverljivi ste i najviše verujete svom viđenju situacije na radnom mestu. Ali, umorni ste i nedostaje vam energije da doprinesete zacrtanim idejama. Vremena su takva, svi smo takvi…
LJUBAV
U nedoumici ste vezano za osobu koja vam signalizira flert. Krijete nešto od partnera. Budite oprezni, budite pametni.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Jarac

POSAO
Budite oprezniji u svojim izjavama i birajte reči. Na radnom mestu se dešava nešto u šta niste sasvim upućeni.
LJUBAV
Neumoljivi ste prema partneru ili osobi čije ste simpatije osvojili. Ne igrajte ulogu velikog zavodnika. To može da vam se obije o glavu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Vodolija

POSAO
Mogli biste da izađete u susret kolegama, ali ne na svoju štetu. Svako mora dati svoj predviđeni doprinos. Budite kolegijalni, ali držite se svojih principa.
LJUBAV
Osoba koju volite vas trenutno podvrgava nekoj vrsti testa. Dajte sve od sebe da prekinete monotoniju. Budite zanimljivi, kao što ste uvek i bili!
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

Ribe

POSAO
Propagirate lične profesionalne planove. Pristupite proverenoj profesionalnoj metodi. Potražite pomoć kolega sa autoritetom.
LJUBAV
Neko vas potajno posmatra sa simpatijama. Osoba koju volite daje sve od sebe da vas maksimalno podrži.
ZDRAVLJE
Više odmarajte.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu