Dnevni horoskop za subotu 19. avgust: Blizanci borbeni, Vodolija ljubomorna, Vaga napeta - iKragujevac


Zabava

Dnevni horoskop za subotu 19. avgust 2017: Ovan u sukobu s kolegama, Bik može da napreduje poslovno, Blizanci borbeni, Rak voli svoj posao, Lava muči aritmija, Devica pedantna, Vaga napeta, Škorpija iskusna u onome što radi, Strelac gnevan, Jarac progresuje, Vodolija ljubomorna, a Ribe muči insomnia. 

Ovo je današnji horoskop za 19.08.2017. godine.


OVAN

Posao

Otvoreni sukobi sa kolegama su neminovni i bilo bi dobro da se povučete iz te male gužve sve dok ne uvidite da kreću prave stvari da se odvijaju.

Ljubav

Imaćete stav da treba malo više da izlazite i da se krećete u malo većem društvu. Ne odustajte od zacrtanih ideja, jer možete biti mnogo srećniji.

Zdravlje

Solidno.

BIK

Posao

Ukoliko smatrate da vredite mnogo više od prosečnog radnika u vašem poslovnom segmentu neće biti loša ideja da poželite nešto više za sebe i bolji poslovni ambijent.

Ljubav

Oni koji su u braku sledi im otrežnjenje na velika vrata i malo veća gužva kada su u pitanju razmirice i sitne opaske partnera.

Zdravlje

Posetite stomatologa.

BLIZANCI

Posao

Nije sve u novcu, koliko ste to odavno shvatili da je stvar višeg principa. Ne ostavljajte utisak površne osobe i Izborite se za nešto bolje partije na svom poslovnom planu.

Ljubav

Imate utisak da je sve u redu i da se neće ništa loše desiti ukoliko se budete više borili za svoje mesto pod suncem kada su emocije u pitanju.

Zdravlje

Pojačavajte dozu vitamina.

RAK

Posao

Volite svoj posao i u tome doslovno užvate. Ostatak akcija ne želite da delite sa ostalim članovima vašeg tima, pa se poneko može i protiviti ovome.

Ljubav

Ne uviđate ništa posebno kada su pojedina rešenja na emotivnom planu u pitanju. Smatrate da ste sa nekim osobama završili karijeru i ne želite da se vraćate na isto mesto.

Zdravlje

Stomačne tegobe mogu biti učestale.

LAV

Posao

Ne žalite se na trenutnu poziciju u većoj meri jer smatrate da su trenutni problem prolaznog karaktera. Pokušajte da savladate svoj bes na vreme ovaj put.

Ljubav

Imali ste i lošijih dana pa se ne opterećujete trenutnom situacijom koju vam je partner priredio. Biće boljih dana.

Zdravlje

Srčana aritmija.

DEVICA

Posao

Vi ste danas izuzetno pedantni u svojim poslovnim aktivnostima i nemate nameru da se opredelite za neku sasvim drugu kategoriju od trenutne.

Ljubav

Što se emotivnog segmenta tiče ne dramite u vezi onoga što partner ne može trenutno da vam ispuni.

Zdravlje

Solidno, danas.

VAGA

Posao

Nije sve u tako lošem raspoloženju što se vaših ličnih finansija tiče koliko ćete morati mnogo više da sarađujete sa svojim poslovnim saradnicima u narednom periodu.

Ljubav

Isuviše razmišljate o jednoj osobi koja vam je povremeno okretala leđa. Nije loša ideja da sa tim prekinete.

Zdravlje

Pojačana nervoza.

ŠKORPIJA

Posao

Isuviše ste iskusni na polju posla što se tiče segmenta gde se mnogo više dajete trenutno. Ne pokušavajte još uvek nešto posebno da menjate.

Ljubav

Ponašate se dovoljno odgovorno i ne želite nikoga da povredite. Isuviše ste dobro raspoloženi da vam neće pasti na pamet prevara, makar pogledom.

Zdravlje

Problemi sa kostima.

STRELAC

Posao

Ukoliko sarađujete sa partnerom iz inostranstva, pokušajte da se otvoreno postavite pred poslovnim problemima koje imate i da počnete zajedno da ih rešavate.

Ljubav

U polju braka se očekuju povremeni naleti besa partnera pa se suzdržavajte u takvim situacijama od negativnih izliva emocija.

Zdravlje

Poslušajte svoje srce.

JARAC

Posao

Poboljšavate svoje radne sposobnosti. Ovo naročito važi za osobe rođene u trećoj dekadi vašeg znaka.

Ljubav

Mlađi predstavnoci će pokušati mnogo toga da dobiju kroz kompromise i dogovore. Ne pokazujete naglost skoro nikada i to je vaše tajno oružje.

Zdravlje

Pojačavajte ishranu bogatu proteinima.

VODOLIJA

Posao

Pokazali ste veću spremnost od ostalih kolega za nešto više poslovnih aranžmana i počinjete u skorije vreme da radite već nešto jako korisno za sebe.

Ljubav

Pojačavate ljubomoru i to vas povremeno emotivno kida. Volite poneku emociju i da sakrijete od očiju javnosti pa odajete utisak tajanstvene osobe.

Zdravlje

Ne pokazujete umor.

RIBE

Posao

Volite da se angažujete na dodatnim radnim zadacima, jer smatrate da nemate dovoljno novca od onoga što ste od ranije radili.

Ljubav

Ništa novo se ne očekuje na vašem polju emocija sve dok vi ne uvidite da nešto sami treba da preduzmete.

Zdravlje

Nesanica.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu