Velika tehno žurka na bazenu u Košutnjaku - iKragujevac


Zabava

U subotu, 22. jula, od 6 popodne do 6 sati ujutru, na bazenu napuštenog Hotela Košutnjak, „Garage Reunion“ organizuje još jednu spektakularnu žurku na kojoj će hedlajneri biti italijanski di-džej Antonio Valente i veliko ime srpske tehno scene TKNO.

U kompleks napuštenog Hotela Košutnjak, koji polako postaje zaštitni znak „Garage Reunion“-a, stiže još jedan inostrani gost, „Parallel Mono“ (SpectraDot) iz Dubaija, koji će tako, posle ovogodišnjeg učešća na Egzitu, drugi put nastupiti u Srbiji. On će raditi b2b set sa MirMir-om. Podršku će im pružiti: „CeZ“ (Underground Connection) i „Garage Reunion“ rezidenti: „Tzanema“, „Imhotep“, Kovinac.

Antonio Valente je dobro poznat di-džej italijanske scene iz Firence, sa dvadesetogodišnjim muzičkim iskustvom, kog ljubitelji tehna nisu imali prilike da čuju na ovim prostorima. Odlikuju ga oštri bas kikovi i tvrd zvuk. On je pravio muziku za mnoge producentske kuće, a na svojim nastupima puštali su je i neki od najvećih svetskih di džejeva.

TKNO stiže iz „Tauten“ ekipe i takođe je radio muziku za razne producentske kuće, koju su potom puštali poznati di-džejevi kao što su „Richie Hawtin“, „Carl Cox“, „Oxia“, „Joris Voorn“, „Bart Skills“… Nastupao je na najvećim domaćim, ali i stranim festivalima, kao i u mnogim klubovima.

Ulaz je 100 dinara do ponoći, a zatim će se naplaćivati 200. Sama lokacija se nalazi na 1.8 km od Hale Jezero i 1.4 km od Fiatovog kružnog toka. Pristupačan je teren za dolazak kolima i obezbeđen je veliki parking. Prostor će biti ograđen. Unos pića je zabranjen.

Odlična posećenost „Garage Reunion“ događaja potvrda je da su na pravom putu, pa organizatori planiraju da naprave „Košutnjak fest“, koji će imati program na tri bine.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu