Uskoro će Dan zaljubljenih... A šta za poklon?! - iKragujevac


Zabava

Pred nama je praznik za zaljubljene,i sigurno trazite pravi poklon za drugu polovinu. U nedostatku inspiracije,evo nekih predloga...

1. ,,Ljubavni kuponi”

Ljubavni kuponi/ poklon vaučeri/ šoping vaučeri su trenutno najpopularniji oblik poklona. Možete pokloniti vaučer za masažu, ručak ili večeru u restoranu, ili pak, za dan pun zabave npr. odlazak na paintball, kuglanje, bioskop itd.

2. Pivska romantika

Svom dragom možete kupiti par limenki njegovog omiljenog piva i na njih staviti lepu poruku. Poput: “Volim te jer ti si moj lav!” ili ,,Naša ljubav je snažna poput jednog lava.” Naravno, to samo u slučaju ako voli Lav pivo. Ovo je istovremeno duhovit ali i pažljiv gest, zar ne? Za ostale pivske brendove, sami smislite porukice.

3. Lebdeće uspomene

Buket od balona u obliku srca u kojima se nalazi poruka: Volim te!

Obožavaće vas!
4. Ljubavna lista

Napravite listu od 100 stvari koje volite o svojoj polovini, odštampajte je i uramite. Lista može biti nežna, puna ljubavi, ili pak pomalo zavodljiva, gde ćete moći da iskažete svoje divljenje. Ako želite da se osoba oseti zaista posebno, pročitajte listu naglas.

5. Dodelite mu mali deo Škotske i proglasite ga Lordom… bukvalno!

Zvuči neverovatno… nemoguće, zar ne? Ali, ipak je istina. Iako je ovo jedan od malo skupljih poklona na našoj listi, ipak nismo mogli da odolimo da vam predstavimo ovu ideju. Za £27, što je 36€, možete kupiti jedan kvadratni metar zemlje i učiniti svog muža, dečka, brata, druga… Lordom! Ozbiljno!

6. Za ljubitelje mesa

Za poseban sastanak, ili dan poput Svetog Valentina, možete uzeti modlice za pravljenje kolačića posebnih oblika i tako iseći suhomesnate i neke mlečne proizvode. Na primer, mogu biti u obliku srca. Koliko god sladunjavo ovo možda zvuči, verujte, izmamiće osmeh.

7. Sedam dana ljubavi

Sedam dana iznenađenja, sedam dana lepih reči. Kupite ove male posudice za lekove i u njih stavite lepe poruke, jedna poruka za jedan dan u nedelji.

8. Večera uz sveće je uvek odična ideja

Napravite romantičnu večeru za dvoje uz sveće i laganu muziku. Možete čak da napravite i plejlistu omiljenih pesama, onih koje oboje volite, koje vas podsećaju jedno na drugo i na vaše zajedničke uspomene.

9. Sertifikat za najboljeg dečka/ devojku, muža/ ženu

Napravite sertifikat ili potvrdu gde ćete napisati sve osobine koje volite kod svog para. Možete ga uramiti i okačiti na neko vidljivo mesto.

10. Ko rano rani, dve sreće grabi

Ako vaša voljena osoba ujutru odlazi kolima na posao, možete pre njenog buđenja da se iskradete iz kuće i u autu ostavite neku od omiljenih čokoladica na komandnoj tabli. Uz to, možete ostaviti i neku lepu poruku. Tako će joj jutro početi divno i znaće koliko je voljena.
11. Poruka u balonu

Zaboravite na slanje poruke u flaši. Ovo je MNOGO bolje od toga!

12. Jedinstven poklon

Napišite joj/mu pesmu. Važno je da dolazi iz srca i samim tim će biti jedinstvena.

13. ,,Zašto te volim?”

Uzmite teglicu sa poklopcem i dekorišite je kako želite. Isecite trakice od papira u boji i na svakoj od njih napišite po jednu stvar koju volite kod vašeg para. Trebaće vam više utrošenog vremena i rada, ali bar je iskreno i od srca.

14. Napravite knjigu po svojoj ljubavnoj priči

Pomoću ovog sajta i njihovog programa, sada možete napraviti sopstvene ilustracije i poslati ih mejlom svom dragom/dragoj.

15. I na kraju, ako ništa od ovog ne uspe, ili nemate vremena, jedna stvar je uvek zagarantovana. Budite vi poklon. Stavite lepu mašnu i voila!

Odična ideja koja nikad ne razočara!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu