Dnevni horoskop za 18. jun 2016. godine - iKragujevac


Zabava

Pogledajte šta su vam zvezde spremile na polju novca, ljubavi, posla...

Ovan

Danas se posvetite poslu, budite odgovorniji nego inače jer su moguće greške. Nemojte biti previše tvrdoglavi u vezi ili u odnosima sa drugima, popustite malo.

Bik

Bavite se sportom. Potrudite se da ne zapostavljate svoje planove za vikend zbog drugih ljudi, stavite ponekad sebe na prvo mesto. Pozitivni ste danas.

Blizanci

Danas nije dobar dan za kupovinu. Platite sve račune. Budite odgovorniji što se tiče posla, pazite na detalje.

Rak

Drugi ljudi Vam mogu biti od pomoći. Ne nervirajte se oko svega. Gledajte da više odmarate jer nije neki posebno dobar dan za posao. Odvojite malo vremena za sebe.

Lav

Imate dosta posla, ali ne opterećujte se previše. Sve ćete uspeti da završite ako se budete bolje organizovali. Više šetajte, mogući su problemi sa leđima.

Devica

Bavite se nekom aktivnošću ili makar provedite više vremena u šetnji, prijaće Vam. Danas je dobar dan za bavljenje hobijem. Skloni ste flertu.

Vaga

Napeti ste. Pokušajte da nađete više vremena za sebe. Budite prijatni prema rodbini i ukućanima, ne prenosite poslovne probleme na njih.

Škorpija

Dobro se osećate. Ne opterećujte se ako ne dobijate savete ili pomoć od drugih ljudi, oslonite se na sebe.

Strelac

Moguć je priliv novca. Stići će vesti u vezi sa poslom koje već duže vreme ćekate. Izvesna je pomoć ženske osobe, prihvatite je.

Jarac

Napeti ste jer svi traže nešto od Vas. Ne nervirajte se oko posla, nego pazite da sve obaveze završite na vreme.

Vodolija

Danas nemate dovoljno volje da radite, pa je važno da postavite prioritete. Potrudite se da se usmerite na razvijanje nekih novih ideja.

Ribe

Družite se više, vidite se sa prijateljima sa kojima se niste videli odavno. Pomalo ste usporeni, pa bi bilo pametno da se dobro organizujete.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu