OPLJAČKANI FUDBALERI: Vladimir Stojković, Dragan Mrđa i Dragan Bogavac na meti razbojnika! - iKragujevac


Vesti

U nedelju oko 18 časova dvojica naoružanih razbojnika upala u kladionicu "Poker tim", odneli novac iz kase i oplačkali poznate fudbalere otevši im satove i keš u vrednosti oko šest hiljada evra.

Trojici poznatih fudbalera, Vladimiru Stojkoviću, golmanu Partizana, Draganu Bogavcu iz OFK Beograda i Draganu Mrđi, igraču švajcarskog Siona, razbojnici su oteli dokumenta, novac i satove u vrednosti oko 6.000 evra tokom oružane pljačke kladionice “Poker tim” u nedelju uveče.

Fudbaleri su sedeli u kladionici kada su oko 18 časova upala dvojica maskiranih i naoružanih razbojnika.

- Urlali su: “Daj pare, daj pare!” Prestravljeni radnici kladionice odmah su otvorili kasu i podigli ruke, ponavljajući: “Ne pucajte, molim vas!” Pljačkaši su pokupili plen, ali su se zatim okrenuli i videli tri poznata lica naših fudbalera – izjavio je za “San” neimenovani očevidac događaja.

Već u narednom trenutku razbojnici su uperili pištolje u fudbalere.

- Podviknuli su im: “Vadi sve iz džepova!” Fudbaleri su, drhteći od straha, počeli da vade novčanike i dokumenta. Jedan je čak pokušao da smiri pljačkaša rečima: “Polako brate, evo sve ćemo da ti damo”, ali mu je on samo odbrusio: “Ćuti i vadi!” Kad su istresli sve iz džepova razbojnici su im podviknuli: “Ajde, ajde, skidajte i satove, šta se pravite blesavi. Zatim su pokupili “pazar” i pobegli – opisao je dalja dešavanja očevidac.

Procenjeno je da su pljačkaši samo od trojice fudbalera pokupili keš i satove u vrednosti oko šest hiljada evra, a tu je naravno i novac iz kase u kladionici.

- Svaki od onih satova vredi najmanje hiljadu evra! Uz to, svi su imali i po nekoliko stotina evra u džepu – procenio je svedok pljačke.

Čim su razbojnici pokupili plen i pobegli, fudbaleri su otišli iz kladionuce, ne sačekavši policiju.

- Radnici su ih molili da ostanu, ali su oni ćutke izašli. Verovatno ih je bio blam pa nisu hteli da sačekaju patrolu. Kad je policija stigla na uviđaj i radnici su odbili da pričaju šta se dogodilo. Nisu hteli da otkriju identitet igrača, niti detalje razbojništva, ali policija je brzo saznala sve – zaključio je svedok.

Srećom, tokom pljačke niko nije povređen.

Izvor: “San”

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu